Zobrazit přihlášovací formulář

Pánská vůně PERCEIVE FOR MEN EDT 100 ml

Administrace

Pánská vůně PERCEIVE FOR MEN EDT 100 ml

159 Kč 649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Avon Perceive for Men je výjimečná pánská vůně, která je inspirovaná pravou podstatou muže. Tento parfém dokonale otevírá milující a sebevědomé mužné já, které je každé ženě oporou. Inspirativní cypřišová vůně Perceive for Men vás příjemně naladí po celý…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánská vůně PERCEIVE FOR MEN EDT 100 ml

159 Kč
  • Popis zboží
Avon Perceive for Men je výjimečná pánská vůně, která je inspirovaná pravou podstatou muže. Tento parfém dokonale otevírá milující a sebevědomé mužné já, které je každé ženě oporou. Inspirativní cypřišová vůně Perceive for Men vás příjemně naladí po celý den a vy se tak budete za všech okolností cítit elegantně a upraveně.

Po přivonění k vůni Avon Perceive for Men nejdříve pocítite osvěžující tóny šťavnatých mandarinek a lehce nahořklých grapefruitů, které v kombinaci s delikátní jiskrnou mátou vytvářejí nezaměnitelnou vzrušující atmosféru. Vaše osobité charisma skvěle podtrhne opojné aroma šalvěje a smyslného pačuli. Sladká mandarinka položená na cedrovém dřevě okouzlí nejen vás, ale také vaše okolí.

Obklopte se aurou výjimečné pánské vůně Avon Perceive for Men, která vyzdvihne všechny vaše přednosti. Tento průzračně čistý a velice sympatický parfém se skvěle hodí pro každou příležitost. Jeho jedinečné aroma vám bude skvělým doplňkem během dne i při slavnostnějších příležitostech. Vstupte do svěžího světa nekonečných možností s atraktivní pánskou vůní Perceive for Men od Avonu!

Složení pačuli, cedr, grapefruit, pižmo, vanilka, máta, šalvěj, mandarinka
  • 10. 2. 2021, 20:44

  • Zobrazení

    72

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NOVINKA SVĚŽÍ VŮNĚ CELEBRE FRESH
UNIKÁTNÍ PARFÉM FAR AWAY BEYOND 50 ml
JISKŘIVÁ VŮNĚ LOV U CONNECTED EDP 50 ml
Luxusní vůně Today Tomorrow 50 ml
Svěží vůně Perceive 50 ml
NOVINKA! RARE ONYX EDP 50 ml
Luxusní vůně Incandessence 50 ml
Úchvatná vůně Avon Cherish 50 ml
PÁNSKÁ VŮNĚ ASPIRE MAN EDT 75 ml
Oblíbená vůně CELEBRE 50ml

Kategorie