Zobrazit přihlášovací formulář

Výživný krém na ruce s rakytníkem 30g

Administrace

Výživný krém na ruce s rakytníkem 30g

29 Kč 41 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Krém řady Altai Sacral intenzívně vyživuje a hydratuje, přispívá k omlazení pokožky rukou, pečuje o její vnější vrstvu a nehtové lůžko. Složení krému obsahuje přírodní oleje a výtažky rostlin z Altaje – jedné z ekologicky nejčistších lokalit planety.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Výživný krém na ruce s rakytníkem 30g

29 Kč
Koupit
Krém řady Altai Sacral intenzívně vyživuje a hydratuje, přispívá k omlazení pokožky rukou, pečuje o její vnější vrstvu a nehtové lůžko. Složení krému obsahuje přírodní oleje a výtažky rostlin z Altaje – jedné z ekologicky nejčistších lokalit planety. Neobsahuje parabeny a barviva. Jednou z hlavních složek krému je výtažek z pecek altajského rakytníku. Tato rostlina je přeborníkem, co se týče obsahu beta-karotenu (předchůdce vitamínu A) a vitamínu E v jeho aktivní přírodní podobě. Tyto složky se starají o to, aby pokožka vypadala dlouho mladě, aby byla napjatá a pružná.

***Rakytník * olej ze semen rakytníku si právem zasloužil přízvisko "tekuté zlato". Má velmi pestré složení, proslulé regeneračními účinky. Obsahuje karoteny, karotenoidy, vitamín E a vitamín F. Zvládne dát do pořádku i tu nejsušší pokožku.


Úsporné balení v malých plochých sáčcích umožňuje získat produkt vysoké kvality za přijatelnou cenu. Při každodenním použití vystačí balení 30 g přibližně na měsíc.
  • 13. 1. 2023, 20:00

  • Zobrazení

    158

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tělová sůl Grapefruit 380g
Krém na ruce s hadím tukem 80ml
Zubní pasta EXTRA WHITE PRO 60g
Fyto náplast Jian Kang
Wutong fytonáplast 5ks
Pečující krém na popraskané paty 40g
Liftingový krém na kontury očí 15g
Tělová sůl Zelený čaj 380g
Řasenka Mega Lash-Extension

Kategorie