Zobrazit přihlášovací formulář

Přívěsek merkaba (hvězdice) malachit

Administrace

Přívěsek merkaba (hvězdice) malachit

149 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Bílý kov neobsahuje nikl-nezpůsobuje alergie. Merkaba (merkabah či merkavah) - slovo Mer-Ka-Ba se skládá ze tří slov, které pocházejí z Egypta: Mer (světlo), Ka (duch), Ba (tělo). V překladu tedy světelné tělo duše. Bývá také nazývána Mistrovskou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přívěsek merkaba (hvězdice) malachit

149 Kč
Koupit
Bílý kov neobsahuje nikl-nezpůsobuje alergie.

Merkaba (merkabah či merkavah) - slovo Mer-Ka-Ba se skládá ze tří slov, které pocházejí z Egypta: Mer (světlo), Ka (duch), Ba (tělo). V překladu tedy světelné tělo duše. Bývá také nazývána Mistrovskou pyramidou nebo vozidlem vzestupu.

Jedná se o dva vzájemně propojené proti sobě se otáčející a rotující světelné čtyřstěny stejných rozměrů (pyramidy) se společným středem, kdy jeden čtyřstěn směřuje nahoru a druhý dolů. Pro nás je tzv. interdimenziálním vozítkem (u Hebrejců znamená Merkaba vůz). Představuje spojení všeho pozitivního a negativního do jednoho dokonalého harmonického stavu mezi myslí, duchem a hmotou.

Je vynikajícím likvidátorem patogenních energetických polí (geopatogenních, psychosomatických zón a kosmického záření). Velmi účinně a bez vedlejších účinků, mění negat. frekvence na frekvence pozitivní pro živé organismy. Jejím nošením se aktivují dlouhodobě Vaše energetická centra (čakry). Likviduje negativní energie v dosahu desítek metrů (spolehlivě ochrání rodinný domek nebo byt). Lze ji použít k odstranění negativních energií. Velmi účinná k meditacím – dokáže citlivým jedincům zprostředkovat návštěvy až těch nejvyšších dimenzí jako jsou „andělské“, „archandělské“ nebo dokonce dimenze „světel“.

MALACHIT
Léčivé účinky malachit projeví při zánětlivých onemocněních dýchacích cest, srdečních potížích, bolestech z různých příčin a revmatismu. Přispívá pozitivně k hojivému procesu při oslabení zraku, při astmatických potížích, kolikách, otravách, menstruačních bolestech. Pomáhá mužům získat sexuální sílu. Je symbolem kreativity a změny, současně i zemitých vlastností. Učí trpělivosti, odpovědnosti, vyrovnanosti, klidnému přijímání i zla a zklamání, neúspěchu a nepřízn
  • Značka

    KONGO

  • Rozměry

    Velikost: 1,3 cm

  • 3. 8. 2022, 16:58

  • Zobrazení

    453

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Přívěsek krystal růženínu, bílý kov
Náramek čakrový energetický sekaný
Náhrdelník energetický čakrový
Siderické kyvadlo křišťál hladký
Koule skleněná harmonizační rudá
Tričko s potiskem pánské BMW maska
Tričko pánské černé Laurin a Klement (V. Zapadlík)

Kategorie