Zobrazit přihlášovací formulář

Koule skleněná harmonizační rudá

Administrace

Koule skleněná harmonizační rudá

79 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Křišťálová harmonizační koule (harmonizuje prostor metodou Feng Shui) je charakteristická velkým množstvím přesně vybroušených plošek, od kterých se odráží světlo. Feng Shui koule představuje klidnou ženskou energii Jin, klid, harmonii a čistotu. Kouli…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koule skleněná harmonizační rudá

79 Kč
Koupit
Křišťálová harmonizační koule (harmonizuje prostor metodou Feng Shui) je charakteristická velkým množstvím přesně vybroušených plošek, od kterých se odráží světlo. Feng Shui koule představuje klidnou ženskou energii Jin, klid, harmonii a čistotu. Kouli zavěšte pomocí závěsného lanka do okna nebo do středu místnosti, odkud se její energie šíří celým prostorem.

Feng Shui je tradiční čínské učení, zabývající se vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase. Analyzuje a upravuje energie v prostoru. Jeho posláním je nastolit harmonii v prostoru a umožnit nerušené plynutí energie čchi. Takovým prostorem může být váš dům, byt, zahrada, pracovna nebo i město. Energie čchi je všudypřítomná, nabíjí prostor kolem nás. Zdrojem čchi je neustálá dynamická přeměna energií Jin a Jang. Množství a kvalita energie čchi má přímý vliv na naše zdraví a vitalitu.
  • 18. 10. 2022, 16:34

  • Zobrazení

    437

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Přívěsek krystal růženínu, bílý kov
Náramek čakrový energetický sekaný
Náhrdelník energetický čakrový
Siderické kyvadlo křišťál hladký
Přívěsek merkaba (hvězdice) malachit
Tričko s potiskem pánské BMW maska
Tričko pánské černé Laurin a Klement (V. Zapadlík)

Kategorie