Zobrazit přihlášovací formulář

Posilování imunity - obrana organismu

Administrace

Posilování imunity - obrana organismu

Doposud žádný zájemce
Koronavirová epidemie stále nabírá na síle ve světe i v Česku. Zatím jediná obranou proti COVID-19 je nošení roušek, časté mytí rukou a posilování imunitního systému (obranyschopnosti organismu). Na posilování imunity lidského organismu máme pro Vás…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Posilování imunity - obrana organismu

Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
Koronavirová epidemie stále nabírá na síle ve světe i v Česku. Zatím jediná obranou proti COVID-19 je nošení roušek, časté mytí rukou a posilování imunitního systému (obranyschopnosti organismu).
Na posilování imunity lidského organismu máme pro Vás následující přírodní produkty:

OK Alfa+ IMUN: je originální bylinná směs na obranyschopnost organismu. Posiluje vitalitu, dodává energii, působí proti únavě, navozuje fyzickou i psychickou pohodu, přispívá k odolnosti organismu vůči stresu.

OK Alfa+: napomáhá regenerovat lidský organismus. Podporuje zlepšení trávení, vitalitu, detoxikaci, imunitu. Životabudič z bylinek je vyroben ze 17 druhů bylin podle staré receptury ze 17 století.

Factor Base Kids

Factor Base KIDS: je český přírodní produkt s vitaminy, minerály, stopovými prvky s betaglukany,bioaktivním vápníkem, extraktem ze šípků s vitamínem C. Je to vyvážená kombinace pro děti i dospělé k posílení obranyschopnosti – imunity organismu i k podpoře vitality. Je ochucen přírodním sladidlem ze stévie.

OKG Factor Base: je unikátní vícekomponentní doplněk stravy s blahodárnými a revitalizujícími účinky stimulující obranyschopnost organismu
DETOXIKACE ORGANISMU, DÝCHACÍ TRAKT: OKG Factor Base významně napomůže detoxikaci Vašeho organismu. Pukléřka islandská pomáhá tělo zbavovat mikroorganismů, posiluje tělo. Blahodárně působí na dýchací trakt, podporuje odkašlávání.
OBRANYSCHOPNOST ORGANISMU: OKG Factor Base významně napomůže posílení Vaší obranyschopnosti. Vitamín A i pukléřka podporují správnou funkci a tím i obrannou účinnost imunitního systému.
ZAŽÍVÁNÍ: Vitamin A obsažený v OKG Factor Base přispívá k udržování normálního stavu sliznic.
  • Značka

    O.K.G. S.R.O.

  • Rozměry

    Vyřízení VIP slevové kartičky na 40% - 50% slevu ZDARMA, bez závazků a povinností

  • 24. 4. 2024, 21:18

  • Zobrazení

    359

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Pročistěte svůj organismus s OK BETA + a OK TAU +
"NEMOHLA JSEM TOMU VĚŘIT.
Nové
O.K.G. S.R.O.

"NEMOHLA JSEM TOMU VĚŘIT.

Právě nyní je ta nejlepší doba udělat něco pro SVÉ
Zdraví na dlani! - Zdraví a krása z přírody
Jak na jarní úklid těla?
ČESKÉ PŘÍRODNÍ VÝROBKY UNIKÁTNÍCH RECEPTUR
Věříte účinkům bylinek více než chemii?
OK Beta + a OK Gama + = SRDCE + POHYBOVÝ SYSTÉM
Emulip, OK Alfa + , OK Tau + , OK Omega3_Complete

Kategorie