Zobrazit přihlášovací formulář

ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL S BÍLÝM ČAJEM 150 ml

Administrace

ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL S BÍLÝM ČAJEM 150 ml

59 Kč 169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 18. 4.
Dokonale čistí a osvěžuje pleť, bílý čaj chrání před volnými radikály. Bílý čaj je pro naši zemi velmi vzácný, protože jej můžeme najít pouze v Číně. Výtažky z bílého čaje jsou považovány za zázrak přírodní kosmetiky. Aktivní látky: výtažky z bílého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL S BÍLÝM ČAJEM 150 ml

59 Kč
  • Popis zboží
Dokonale čistí a osvěžuje pleť, bílý čaj chrání před volnými radikály. Bílý čaj je pro naši zemi velmi vzácný, protože jej můžeme najít pouze v Číně. Výtažky z bílého čaje jsou považovány za zázrak přírodní kosmetiky.

Aktivní látky: výtažky z bílého čaje, coby velmi účinný antioxidant, chrání pleť před nepříznivými zevními vlivy výtažky ze světlíku, chrpy, hamamelisu, slézu, heřmánku a ženšenu vitaminy A, C, E a beta karoten hydratují, zklidňují a zjemňují pokožku elastin a kolagen mají vynikající zpevňující účinek a schopnost vázat vlhkost hyaluronát sodný a propylene glycol vážou vodu v pleti a udržují hydrataci pokožky na optimální úrovni alantoin stimuluje regeneraci pleti, má hojivé a vyhlazující účinky panthenol (provitamin B5) se širokým spektrem působení, hydratuje pleť, zlepšuje její texturu, stimuluje energetické procesy, má hojivé a protizánětlivé účinky.

Jak používat: naneste na obličej a vmasírujte, poté smyjte vlažnou vodou.
  • 9. 4. 2020, 13:05

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Čistící péče s konopným olejem
Rozjasňující tónovací denní krém SPF20
Intenzivní omlazující krém ANEW SUPREME
ANEW Zlatá slupovací pleťová maska

Kategorie