Zobrazit přihlášovací formulář

Podpora KOJENÍ, snadné HUBNUTÍ, spokojené MIMINKO!

Administrace

Podpora KOJENÍ, snadné HUBNUTÍ, spokojené MIMINKO!

390 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Milé maminky, chcete PODPOŘIT TVORBU MATEŘSKÉHO MLÉKA a přitom HUBNOUT? Trápí Vaše miminko BOLESTI BŘÍŠKA, KOLIKY A NADÝMÁNÍ? Začněte užívat Emulips, čistě přírodní bylinný produkt české výroby, zcela bez chemie a nežádoucích vedlejších účinků! Emulips…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Podpora KOJENÍ, snadné HUBNUTÍ, spokojené MIMINKO!

390 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
Milé maminky, chcete PODPOŘIT TVORBU MATEŘSKÉHO MLÉKA a přitom HUBNOUT? Trápí Vaše miminko BOLESTI BŘÍŠKA, KOLIKY A NADÝMÁNÍ?

Začněte užívat Emulips, čistě přírodní bylinný produkt české výroby, zcela bez chemie a nežádoucích vedlejších účinků! Emulips pomůže podpořit tvorbu mateřského mléka, dodává více vitamínů a díky látkám působícím na trávení se nebude pak Vaše miminko trápit bolestmi bříška, kolikami a nadýmáním. Emulips také pomáhá při potížích s pálením žáhy, nadýmáním nebo vyprazdňováním. Navíc pomůže upravit tělesnou váhu, pomůže Vám tak zbavit se kilogramů, které Vám po porodu zůstaly navíc.
Přirozeně a zdravě!
ZKUŠENOST paní Petry S. ze Strážovic
Sama jsem Emulips také užívala po narození našich dvojčátek a výborně prospívali. Při první dcerce jsem měla mléka málo, měla jsem problémy s kojením a musela jsem dokrmovat. Kluky jsem kojila celých 10 měsíců, až se sami odstavili. Mnohem méně trpěli na bolesti bříška a já se lehce dostala na původní váhu, co jsem měla před porodem. Zhubla jsem 8 kg. A stále hubnu dále!


Ivona Chloubová, nezávislý distributor 01-005505
  • Značka

    O.K.G. S.R.O.

  • Rozměry

    Balení obsanuje 50 ml = 100 dávek - 390 Kč/ 3,90 Kč 1 dávka - Balení XXL obsahuje 115 ml = 230 dávek - 780 Kč / 3,40 Kč 1 dávka. K objednávce ZDARMA poradenství, odborný zákaznický servis.

  • 4. 7. 2022, 23:18

  • Zobrazení

    450

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Užívejte si nejlepší okamžiky svého těhotenství!
I kojící maminky mohou ZDRAVĚ a ÚČINNĚ hubnout ♥
Pohodové KOJENÍ a HUBNUTÍ po porodu
Za 4 měsíce je o 11 kilo lehčí!
Za 4 měsíce je o 11 kilo lehčí!
PLÁČE Vám miminko? MUSÍTE často KOJIT?
Těhulky, chcete mít zdravé miminko?
PODPORA KOJENÍ a úleva od PRDÍKŮ = Emulips Anýzový
Chcete podpořit tvorbu mateřského mléka?
Dvojnásobný účinek Emulips

Kategorie