Zobrazit přihlášovací formulář

Těhulky, chcete mít zdravé miminko?

Administrace

Těhulky, chcete mít zdravé miminko?

1 360 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
užívejte Emulips a OK Omegu plus. Tyto výrobky skvěle působí v organismu na vývoj miminka. Působí na buněčné bázi, dodávají tělu vše potřebné, doplňují v těle Omega mastné kyseliny, pomáhají vstřebat tělu vitamíny rozpustné v tucích. Emulips - Doplněk…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Těhulky, chcete mít zdravé miminko?

1 360 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
užívejte Emulips a OK Omegu plus.
Tyto výrobky skvěle působí v organismu na vývoj miminka.
Působí na buněčné bázi, dodávají tělu vše potřebné, doplňují v těle Omega mastné kyseliny, pomáhají vstřebat tělu vitamíny rozpustné v tucích.
Emulips - Doplněk stravy vyrobený z rostlinného řepkového oleje z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky, vyvážené soustavy emulgátorů (diglyceridy a monoglyceridy kyseliny olejové) a obohacený vitamínem E. Převede tuky přijaté v potravě do snadno stravitelné emulgované formy, a tím významným způsobem usnadní trávení.
Díky Emulipsu Vaše tělo daleko lépe absorbuje a využije některé látky, pro život nezbytné, jako jsou např. vitamíny A, D, E a K.
Emulips napomůže k zajištění optimálního průběhu metabolických přeměn ve Vašem těle.
OK Omega plus - je vyrobena z vybraných druhů pupalkového a brutnákového oleje a obohacena vitaminem E, přispěje k ochraně organismu před nádorovým bujením a výrazně také ke snížení rizika vzniku chorob srdce a cév - pomůže upravit hladinu cholesterolu a krevní tlak. Napomůže celkovému zvýšení obranyschopnosti organismu a jeho odolnosti vůči následkům stresu, přispěje ke zlepšení kvality nehtů a vlasů a příznivě ovlivní nejrůznější kožní potíže, pomůže při popáleninách, pomůže zmírnit premenstruační bolesti, křeče, napětí a také potíže v období přechodu, příznivě ovlivní regulaci látkové výměny a pomůže povzbudit odbourávání tuků v těle. Tento produkt je zdrojem esenciálních polynenasycených mastných kyselin (tzv. Omega faktor) – především gamma-linolenové. Tyto látky jsou v současných potravinách silně deficitní a tento deficit je podle posledních poznatků jednou z nejvýznamnějších příčin tzv. civilizačních chorob.

Podle posledních poznatků je nevhodnější používat ji s kvalitn
  • Značka

    ČESKÝ VÝROBCE

  • Rozměry

    Emulips: 390,- Kč, OK Omega plus: 970,- Kč

  • 24. 4. 2024, 21:13

  • Zobrazení

    699

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Užívejte si nejlepší okamžiky svého těhotenství!
I kojící maminky mohou ZDRAVĚ a ÚČINNĚ hubnout ♥
Pohodové KOJENÍ a HUBNUTÍ po porodu
Za 4 měsíce je o 11 kilo lehčí!
Za 4 měsíce je o 11 kilo lehčí!
PLÁČE Vám miminko? MUSÍTE často KOJIT?
PODPORA KOJENÍ a úleva od PRDÍKŮ = Emulips Anýzový
Chcete podpořit tvorbu mateřského mléka?
Dvojnásobný účinek Emulips
Pryč jsou zažívací potíže a nejen v těhotenství!!!

Kategorie