Zobrazit přihlášovací formulář

OK Alfa+ IMUN = PODPORA DÝCHACÍCH CEST

Administrace

OK Alfa+ IMUN = PODPORA DÝCHACÍCH CEST

850 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Originální bylinná směs s povzbuzujícími účinky na obranyschopnost organismu. Mateřídouška zklidňuje podrážděné dýchací cesty, spolu s třapatkou působí blahodárně na dýchací soustavu. Rakytník podporuje obranné reakce, pomáhá udržovat normální funkci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OK Alfa+ IMUN = PODPORA DÝCHACÍCH CEST

850 Kč
Koupit
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
Originální bylinná směs s povzbuzujícími účinky na obranyschopnost organismu. Mateřídouška zklidňuje podrážděné dýchací cesty, spolu s třapatkou působí blahodárně na dýchací soustavu. Rakytník podporuje obranné reakce, pomáhá udržovat normální funkci imunitního systému, posiluje činnost srdce. Třapatka podporuje přirozené obranné systémy, působí proti mikrobům v močovém traktu. Ženšen povzbuzuje přirozenou obranyschopnost, podporuje správnou funkci imunitního systému. Posiluje vitalitu, dodává energii, působí proti únavě, navozuje fyzickou i psychickou pohodu, přispívá k odolnosti organismu vůči stresu.

POZITIVNÍ ÚČINKY
PODPORA ČINNOSTI IMUNITNÍCH FUNKCÍ
Třapatka patří k nejznámějším rostlinám ovlivňujícím imunitní systém. Vzhledem k rozdílnému obsahu účinných látek a pro co nejkomplexnější účinek výrobku receptura obsahuje extrakt z nati i kořene třapatky. Podporuje činnosti přirozených obranných mechanismů organismu. Příznivě ovlivňuje horní dýchací cesty při podráždění.



BLAHODÁRNÉ ÚČINKY NA DÝCHACÍ CESTY A TRÁVICÍ SYSTÉM
Mateřídouška vhodně doplňuje účinky třapatky. Mateřídouška zklidňuje podrážděné dýchací cesty a spolu s třapatkou působí blahodárně na dýchací soustavu. Podporuje trávení, příznivě působí na činnost žaludku a tenkého střeva.



ŠIROKÉ SPEKTRUM POZITIVNÍCH ÚČINKŮ NA LIDSKÝ ORGANISMUS
Ženšen vyniká širokým spektrem účinků na lidský organismus, je jedním z nejsilnějších bylinných prostředků pro posílení organismu. Ženšen povzbuzuje přirozenou obranyschopnost a podporuje správnou funkci imunitního systému.



PŮSOBÍ PROTI ÚNAVĚ A PŘISPÍVÁ K PSYCHICKÉ POHODĚ
Ženšen posiluje vitalitu, dodává energii a působí proti únavě, a tím navozuje fyzickou i psychickou pohodu Také přispívá k odo
  • Značka

    OKG-FAMILY.CZ

  • Rozměry

    na 100 ml: sacharóza 30 g, alkohol 14,5 % obj., mateřídouška úzkolistá nať 500 mg, rakytník řešetlákový plod 500 mg, třapatka nachová kořen 500 mg, třapatka nachová nať 250 mg, všehoj léčivý - žen-šen kořen 250 mg.

  • 28. 4. 2024, 20:03

  • Zobrazení

    473

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Viróza a nachlazení už u nás nemají šanci
Imunita na druhou
Nemohla zbavit ZAHLENĚNÍ pomohla OK Alfa IMUN
Povzbuzující účinky k obranyschopnosti organismu
Imunita na druhou
OK Alfa + Imun – s posilujícími a revitalizujícími
Účinné HUBNUTÍ a DETOXIKACE ORGANISMU
Emulips Slim Drink - unikátní sypký čaj z 11 BYLIN
Vitamín D3 1000 IU + K2 + C 500 mg
Vitamín C 500 mg Excellens

Kategorie