Zobrazit přihlášovací formulář

Oranžový květináč terakota + miska, výška 14 cm

Administrace

Oranžový květináč terakota + miska, výška 14 cm

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... zkrášlete svůj balkon či zahradu těmito klasickými květináči ! Porézní terakota zadrží přebývající vodu, takže rostlina ji může čerpat tehdy, když ji potřebuje. Rostlinu můžete zasadit přímo do květináče, protože má ve dně odtok a pod ním je miska, do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Oranžový květináč terakota + miska, výška 14 cm

99 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... zkrášlete svůj balkon či zahradu těmito klasickými květináči ! Porézní terakota zadrží přebývající vodu, takže rostlina ji může čerpat tehdy, když ji potřebuje. Rostlinu můžete zasadit přímo do květináče, protože má ve dně odtok a pod ním je miska, do níž steče přebytečná voda. Miska nepropouští vodu, protože je uvnitř glazovaná. Květináče jsou mrazuvzdorné, takže pokud odstraníte zeminu, nebo květináč zakryjete, snesou venkovní teploty pod bodem mrazu. Odtokový otvor ve spodní části květináče umožňuje odtok přebytečné vody. K venkovnímu použití. Je normální, že při pěstování rostliny v květináči se na něm časem objeví skvrny. Abyste povrch ochránili před poškozením vlhkostí, vždy používejte pod květináčem misky nebo plstěné podložky. Skladem více kusů. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

.......................................................

Opravdová kvalita a charakter za nízkou cenu !
Tyto nápadné retro květináče jsou moderně zpracované tradiční terakotové květináče s miskami. Terakota se již po mnoho let používá v sochařství, stavařství a při výrobě keramiky. Má ideální vlastnosti na výrobu květináčů, protože je porézní a zadržuje přebytečnou vodu, takže rostlina v případě potřeby získá potřebnou vodu. Výrazná a hřejivá barva terakoty pochází z obsahu železa v hlíně. Povrch se vlivem prostředí mění a získává půvab a jedinečný charakter.

.......................................................

Materiál:
květináč: červená hlína. Miska / podšálek: silikonem upravená terakota

.......................................................
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Výška: 14 cm. Vnější průměr: 16 cm. Max. průměr květináče: 12 cm. Vnitřní průměr: 15 cm.

  • 11. 9. 2021, 23:32

  • Zobrazení

    1 067

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie