Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka EMIPO Beauty ergonomic 1.- 3.třída

Administrace

Školní aktovka EMIPO Beauty ergonomic 1.- 3.třída

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Pevná konstrukce, odlehčené materiály (váha necelý kilogram), český výrobek, přehledné vnitřní členění, polstrování zádové části a nosných řemenů, reflexní prvky. Používaná 2 roky, je potřeba vyčistit, není tak špinavá jako na fotkách, foťák vytáhl…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka EMIPO Beauty ergonomic 1.- 3.třída

149 Kč
  • Popis zboží
Pevná konstrukce, odlehčené materiály (váha necelý kilogram), český výrobek, přehledné vnitřní členění, polstrování zádové části a nosných řemenů, reflexní prvky.
Používaná 2 roky, je potřeba vyčistit, není tak špinavá jako na fotkách, foťák vytáhl všechny nedokonalosti. Má drobné vady, ale nic zásadního - vše je nafoceno.

Vnitřní část tvoří jedna velká komora, která je rozčleněna pohyblivou přepážkou na dvě části. Přepážka zajišťuje větší variabilitu pro vnitřní uspořádání jednotlivých školních pomůcek.
Zádová část má ergonomické polstrování. Jeho tvar a tuhost jsou nastaveny tak, aby se neprotlačil obsah aktovky do zad školáka a aby držel správnou polohu páteře a aby seděl dobře na zádech. Zádový díl a nosné dno jsou pevně spojeny, takže batoh drží tvar i při plném zatížení. Široké polstrované řemeny umožňují pohodlné nošení i velkého objemu školních pomůcek. V horní části mezi řemeny je všité poutko na zavěšení batohu na lavici a držadlo pro nesení batohu v ruce.
Boční kapsy pro uložení lahve na pití, druhá na zip pro uložení drobností.
Dolní část batohu je opatřena ochrannými plastovými rohy, umožňují dlouhodobé stání aktovky na zemi.
  • 16. 2. 2022, 16:36

  • Zobrazení

    346

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Školní diář Student 2023/2024
Filly koníci a další koníci
Puzzleball Junior globus 96 dílků Ravensburger

Kategorie