Zobrazit přihlášovací formulář

RAKYTNÍKOVÁ BOMBA

Administrace

RAKYTNÍKOVÁ BOMBA

40 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Využití listů rakytníku chemického složení jsou velmi zajímavé jeho listy, které obsahují množství zdraví prospěšných složek a zároveň velký podíl proteinů - základních stavebních kamenů celého lidského těla. V souvislosti s působením látek z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

RAKYTNÍKOVÁ BOMBA

40 Kč
Koupit
Využití listů rakytníku
chemického složení jsou velmi zajímavé jeho listy, které obsahují množství zdraví prospěšných složek a zároveň velký podíl proteinů - základních stavebních kamenů celého lidského těla. V souvislosti s působením látek z rakytníkových listů na organismus člověka bylo po celém světě provedeno množství studií a výzkumů, které dokazují pozitivní účinky na játra, krevní oběh, imunitu, žaludeční vředy, kůži (včetně hojení ran) a celkovou vitalitu.
Čaj z listů rakytníku
nejčastější využití listí rakytníku v podobě bylinného čaje, který je jednoduchý na přípravu a zároveň velmi chutný - srovnatelný s klasickým zeleným čajem. Listy lze sbírat ze samčích i samičích rostlin - ze samčích klidně hned po odkvětu, ze samičích zpravidla až po dozrání a sběru plodů. Obsah význačných látek se v samčích a samičích listech nijak výrazně neliší, jejich koncentrace je ale nejvyšší v červenci ,srpnu.
Sušené listy se spařují horkou vodou a nechávají několik minut luhovat, rakytník lze kombinovat s jinými bylinkami, osobně mám vyzkoušenou směs s jitrocelem, podbělem a květem černého bezu. V případě čistě rakytníkového čaje se doporučuje 10g/litr sušených listů luhovat po dobu 10 minut ve vodě o teplotě 80°C.
Listy rakytníku jako doplněk stravy
Zejména díky proteinům, jejihž obsah v listech se pohybuje mezi 18-25%.Z tradiční východní medicíny se k nám dostal popis sušení a následného mletí na prášek, ze kterého lze připravit výživný nápoj
Prášek lze přidat nejen do nápoje, ale třeba i do těsta (smíchat s moukou)

plný papírový sáček cca 20x15cm sušených nebo čerstvích BIO mladých větviček s listy 40Kč

mám i 100% SIRUP !!! POUZE RAKYTNÍKOVÉ BOBULE A CUKR !!!!
  • Velikost

    S

  • 7. 6. 2021, 14:21

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

schizandrová bomba, čaj
zvířata schleich
Play-doh zmrzlinovač + doplňky
povlečení angry birds RIO
Terénní vůz jeep s přívěsem Schleich
povlečení CAR, Mc.Queen
dres, šaty kraso lví král
nažehlovačky pokémoni, pikachu
Odrážedlo LIFEFIT BAMBINO 12", červené
povlečení páv
krasodres, krasobruslařské šaty

Kategorie