Zobrazit přihlášovací formulář

Nové dětské kožené boty/botičky Timberland GoreTex

Administrace

Nové dětské kožené boty/botičky Timberland GoreTex

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
V podstatě nové, nenošené, s nepromokavou úpravou Gore-Tex, uvedená velikost EU 21, UK 4,5 , US 5, JP 12,5 , CN 125 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 13,5cm, podrážka Non-Marking, vhodné i do haly.. Goretex je tenká teflonová membrána, která je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nové dětské kožené boty/botičky Timberland GoreTex

299 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
V podstatě nové, nenošené, s nepromokavou úpravou Gore-Tex, uvedená velikost EU 21, UK 4,5 , US 5, JP 12,5 , CN 125 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 13,5cm, podrážka Non-Marking, vhodné i do haly..
Goretex je tenká teflonová membrána, která je umístěna mezi svrchním materiálem a podšívkou. Je nepromokavá, prodyšná a větru vzdorná. Nejedná se zátěr, impregnaci, ani druh svrchního materiálu či podšívky.
Jednotlivé póry této membrány jsou 20.000 krát menší než kapka vody, která tedy membránou neprojde, a současně 700 krát větší než molekula vodní páry nebo-li potu, a ten tudíž membránou snadno prochází ven. Obuv s membránou GORE-TEX® nabízí prodyšnost, optimální izolaci a trvalou nepromokavost při všech venkovních aktivitách. Nohy tak zůstávají v suchu.
  • 15. 4. 2024, 12:34

  • Zobrazení

    760

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské chlapecké boty/ sandály/ sandálky Star Wars

Kategorie