Zobrazit přihlášovací formulář

*Nádherné luxusní černé značkové boty ITALY+SPAIN*

Administrace

*Nádherné luxusní černé značkové boty ITALY+SPAIN*

500 Kč 18 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
*** PC PŘES 18.000 KČ *** NENOŠENÉ *** CENA ZA 3 PÁRY *** 1. Luxusní černé lodičky zn. STUART WEITZMAN, dovoz Španělsko, běžná PC +/- 9.000 Kč - lesklá lakovaná otevřená špička, na bocích jemná látka s uzounkým proužkovým vzorem, zezadu na patách…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*Nádherné luxusní černé značkové boty ITALY+SPAIN*

500 Kč
Koupit
*** PC PŘES 18.000 KČ *** NENOŠENÉ *** CENA ZA 3 PÁRY ***

1. Luxusní černé lodičky zn. STUART WEITZMAN, dovoz Španělsko, běžná PC +/- 9.000 Kč - lesklá lakovaná otevřená špička, na bocích jemná látka s uzounkým proužkovým vzorem, zezadu na patách našitý příčný lesklý proužek, materiál pravá kůže, lesklé úzké podpatky (výška cca 7,5cm), pevná hladká podrážka (jako imitace dřeva), uvedená vel. 36.5 odpovídá, vhodné pro štíhlou nožku. Dle stavu nenošené, zřejmě pouze vyzkoušené a uskladněné, bez známek opotřebení, jednoduchá elegance, nádherné, DOPORUČUJI! :o)

2. Luxusní černé lodičky zn. SANDRO VICARI, dovoz Itálie, běžná PC +/- 9.000 Kč - lesklá lakovaná širší plochá špička, zdobená lesklými zlatavými proužky, boky z jemné kůže s vlnkovým vzorem, otevřené paty s pásky na zapínání, materiál pravá kůže, lesklé podpatky (výška cca 7cm) se zlatým pruhem, pevná hladká černá podrážka, uvedená vel. 36 odpovídá, vhodné pro štíhlou nožku. Dle stavu nošené, šetřené, povrch botek a podpatky téměř jako nové, známky opotřebení patrné pouze uvnitř bot a na ploskách podrážek, jinak bezchybné, nádherné, stále na velikou parádu!

3. Luxusní černé střevíčky zn. ALWAYS, otevřená špička i pata, povrch z jemné lesklé saténové látky, zdobené drobnými kamínky (dle zběžného pohledu žádný nechybí), zapínání na pásečky a stříbrný háček, stříbrná vnitřní stélka, u špičky, podél boty a na podpatcích duhově lesklý hadí vzor (vše viz fota), širší stabilní podpatek typu "kačenka" (celá výška cca 8,5cm), pevná jemně vzorová černo-stříbrná podrážka, uvedená vel. 38, ale boty dle přezkoušení odpovídají max. vel. 36/37, jsou velikostně stejné jako předchozí dva páry, vhodné pro štíhlou nožku.

*** DALŠÍ INFO A FOTA ZAŠLU NA MAIL. ***
  • Značka

    VIZ TEXT

  • Velikost

    36

  • Rozměry

    Dle přezkoušení nejlépe odpovídají klasické vel. 36, pokud tuto velikost běžně nosíte, budou Vám sedět. :o) Zároveň je doporučuji pro štíhlejší chodidlo. Výška podpatků v popisu.

  • 23. 3. 2024, 22:04

  • Zobrazení

    654

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*Krásná nepoužitá puntík deka / osuška s kapuckou*
*LUXUS modré kraťasy LYOCELL + 3x kotníkové ponožky*

Kategorie