Zobrazit přihlášovací formulář

*Nádherný set - 2x puntíkaté tričko+body+tepláčky*

Administrace

*Nádherný set - 2x puntíkaté tričko+body+tepláčky*

99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. 2PACK kvalitních luxusních triček zn. MOTHERCARE - bílé s modrými puntíky, nápisem (DADDY) a našitými květinkami + krásně žluté tričko (špatně se fotí) s bílými puntíky, nápisem (MUMMY) a našitou květinkou a srdíčkem, obě tričenka mají na levém ramínku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*Nádherný set - 2x puntíkaté tričko+body+tepláčky*

99 Kč
Koupit
1. 2PACK kvalitních luxusních triček zn. MOTHERCARE - bílé s modrými puntíky, nápisem (DADDY) a našitými květinkami + krásně žluté tričko (špatně se fotí) s bílými puntíky, nápisem (MUMMY) a našitou květinkou a srdíčkem, obě tričenka mají na levém ramínku zapínání na 2 druky pro snadné oblékání, materiál 100% bavlna. NOVÁ, nenošená (dcerce byla bohužel malá), nepraná, bezchybná, dovoz UK, uvedená vel. 6-9 měsíců, ale tričenka jsou spíše menší, odpovídají vel. 68/74, proto i takto řadím.

2. Krásné kvalitní bílé body zn. F&F se světle modrými lemy a puntíky, lodičkový výstřih, materiál 100% bavlna. TOP STAV bez žmolíků. flíčků a dírek, pouze jemný chloupek a patentky v rozkroku pustily nepatrně rez do látky, jinak bezchybné a téměř jako nové, uvedená vel. 3-6 měsíců naprosto odpovídá.

3. Nádherné kvalitní tmavě modré melírované tepláčky zn. TRICKY TRACKS, skvěle padnoucí pohodlný střih, 2 boční kapsičky, zadeček hladký bez kapes, v pase pružná gumka a ozdobná prošívaná šňůrka, nohavice zakončeny pružnými úpletovými rantlíky, materiál 80% bavlna a 20% polyester, z rubové strany česaný chloupek. TOP STAV, parádní, téměř jako nové, bezchybné, klasické známky nošení a praní pouze na vnitřním chloupku, dovoz Belgie, uvedená vel. 68 naprosto odpovídá.

*** Nádherné slušivé praktické kousky pro malé princezničky, DOPORUČUJI! :o) *** U oblečení pro miminka do vel. 68 včetně neuvádím rozměry, velikost většinou odpovídá, některé kousky vydrží i o něco déle. :o) *** Rozměry zašlu pouze na Vaše přání. ***
  • 23. 3. 2024, 22:02

  • Zobrazení

    385

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*Krásná nepoužitá puntík deka / osuška s kapuckou*
*LUXUS modré kraťasy LYOCELL + 3x kotníkové ponožky*

Kategorie