Zobrazit přihlášovací formulář

*KRÁSNÉ BÍLÉ A RŮŽOVÉ BODY+BODY TÍLKO SE SRDÍČKY*

Administrace

*KRÁSNÉ BÍLÉ A RŮŽOVÉ BODY+BODY TÍLKO SE SRDÍČKY*

129 Kč 240 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Krásná kvalitní bodynka zn. GEORGE - bílé a růžové, prošívané lesklou nitkou, lodičkový výstřih, materiál příjemná pružná 100% bavlna. BÍLÉ NOVÉ, nenošené a neprané, růžové minimálně nošené, jako nové, bezchybné, dovoz UK, PC původního 3packu 199 Kč,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*KRÁSNÉ BÍLÉ A RŮŽOVÉ BODY+BODY TÍLKO SE SRDÍČKY*

129 Kč
Koupit
Krásná kvalitní bodynka zn. GEORGE - bílé a růžové, prošívané lesklou nitkou, lodičkový výstřih, materiál příjemná pružná 100% bavlna. BÍLÉ NOVÉ, nenošené a neprané, růžové minimálně nošené, jako nové, bezchybné, dovoz UK, PC původního 3packu 199 Kč, uvedená vel. 86/92 odpovídá. Slušivé praktické kousky, jednoduché a v super barvičkách, které se hodí ke všemu, moooc DOPORUČUJI! :o)

ROZMĚRY: šířka 24cm / délka 44-45cm

Překrásné body tílko světle růžové barvy (viz foto na šedém podkladu), pružný ažurový úplet se srdíčky (viz detailní fota), podél ramínek a horního okraje ozdobné obloučkové lemy a našitá mašlička, materiál 100% bavlna. JAKO NOVÉ, pouze v lemu levé nohavičky zezadu stažené malé očko (nelze ani nafotit), jinak bezchybné, dovoz SRN, PC 100 Kč, uvedená vel. 92, lze nosit dříve. Slušivý praktický kousek s celoročním využitím, super na léto i v chladných dnech pod tríčo či mikču, aby netáhlo na zádíčka, moooc DOPORUČUJI! :o)

ROZMĚRY: šířka 22cm / délka 46cm
  • 12. 2. 2024, 2:30

  • Zobrazení

    127

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*
*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*

Kategorie