Zobrazit přihlášovací formulář

*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*

Administrace

*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*

99 Kč 224 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nádherné kvalitní bavlněné punčocháčky v krásných barevných kombinacích - 1x světle růžové meruňkové s puntíky a špičkami ve starorůžové barvě (růžovo-fialová), 1x starorůžové strukturované se světle růžovými špičkami a 1x krémové či smetanové se zlatými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*

99 Kč
Koupit
Nádherné kvalitní bavlněné punčocháčky v krásných barevných kombinacích - 1x světle růžové meruňkové s puntíky a špičkami ve starorůžové barvě (růžovo-fialová), 1x starorůžové strukturované se světle růžovými špičkami a 1x krémové či smetanové se zlatými puntíky z metalické nitky, příjemný měkký a pružný materiál (72% bavlna, 26% polyamid a 2% LYCRA), použita speciální technologie STAYSOFT, která zaručuje, že punčocháčky zůstávají stále krásně měkké i po několika vypráních, což mohu sama potvrdit - dcerka měla ty samé ve větší velikosti, hodně a ráda je nosila a byly stále super měkké, držely tvar i barvičky. NOVÉ, bezchybné, dvoje ještě originálně zabalené, světlé s puntíky jen na pár minut oblečené, abychom otestovali velikost, a jelikož dcerce byly malé, zakoupili jsme rovnou větší a tyto už dcerka neunosila. Dovoz UK, PC 8 liber, uvedená vel. 12-18 měsíců (86) odpovídá. Luxusní praktické doplňky do šatníku malých princezen, bezva pod kalhoty, k sukýnce i na domácí pohodičku, všechny jsou úžasné a za nás jsou NEJ ty žebrované, holčička v nich vypadá kouzelně, osvědčená kvalita za skvělou cenu, maximálně DOPORUČUJI! :o)
  • Značka

    MARKS & SPENCER

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    pas v klidu 2x17cm / celková délka 47cm (přeměřen pouze 1 kus, míry jsou tedy orientační +/-, punčocháčky do šířky i délky pruží a nemají vyznačené paty, což je super, nemusí se řešit délka chodidla :o))

  • 12. 2. 2024, 2:30

  • Zobrazení

    206

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*

Kategorie