Zobrazit přihlášovací formulář

Kotníkové kopačky Adidas Predator 18.3 Core Black

Administrace

Kotníkové kopačky Adidas Predator 18.3 Core Black

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Perfektní stav, včetně originál krabice, Predator 18.3 FG black/Ftwwht/Solred, uvedená velikost FR 38 2/3 , UK 5 1/2 , US 6 , CHN 235, JP 245, délka vnitřní stélky cca 24,5cm.. Kopačky Predator 18.3 FG Core Black v novém stylovém designu jsou vyrobeny z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kotníkové kopačky Adidas Predator 18.3 Core Black

899 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Perfektní stav, včetně originál krabice, Predator 18.3 FG black/Ftwwht/Solred, uvedená velikost FR 38 2/3 , UK 5 1/2 , US 6 , CHN 235, JP 245, délka vnitřní stélky cca 24,5cm..
Kopačky Predator 18.3 FG Core Black v novém stylovém designu jsou vyrobeny z měkké a odolné syntetické kůže, která je maximálně odolná proti oděru. Staňte se pánem dění na hřišti.
Treninkové kopačky Adidas Predator skvěle drží na noze díky přiléhavému svršku Primemesh, který přilne k noze jako druhá kůže! Jejich nízká hmotnost přináší totální volnost pohybu!
Režírujte hru
Střih Primemesh prodlužuje botu ke kotníku a zlepšuje celkovou stabilitu hráče na trávníku. Pevné a přitom pohodlné usazení nohy ocení každý špílmachr, jehož hlavním úkolem je rozdávat přesné a rychlé přihrávky. Ponožkové kopačky jsou navíc velmi populární a průlomovým kolmicím za obranu dodají na efektu.
Kvalitní materiál
Kopačky jsou vyrobeny z kvalitního syntetického materiálu, který zaručuje nízkou hmotnost a jednoduchou údržbu, což ocení každý fotbalista.
Anatomický tvar
Stélka je vytvarovaná tak, že vám poskytne maximální komfort a odpružení. Lemování kotníku je z jemného nylonu pro dokonalou podporu paty.
Podešev tvoří lehký TPU (termoplastický urethan) s hybridními kolíky pro použití na tvrdém přírodním povrchu.
Nadčasový design
Kopačky adidas Predator 18.3 FG Core Black jsou v designovém provedení, které kombinuje černou, zlatou a bílou barvu.
  • 27. 11. 2022, 12:08

  • Zobrazení

    1 539

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní pohodlné dámské boty/ mokasíny Marco Tozzi
Sportovní boty/ tenisky ADIDAS TENSAUR SPORT 2.0 C
Sportovní boty/ tenisky ADIDAS TENSAUR SPORT 2.0 C

Kategorie