Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní dámské boty Adidas Adipure 360.2

Administrace

Sportovní dámské boty Adidas Adipure 360.2

569 Kč 2 400 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Lehké, prodyšné, maximálně pohodlné, vhodné na sport, trénink i běžné nošení, s drážkovanou podrážkou, která se při pohybu ohýbá, speciální svršek ze síťoviny se pohodlně přizpůsobí tvaru nohy, gumová podrážka s technologií NON MARKING, výrazné reflexní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní dámské boty Adidas Adipure 360.2

569 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Lehké, prodyšné, maximálně pohodlné, vhodné na sport, trénink i běžné nošení, s drážkovanou podrážkou, která se při pohybu ohýbá, speciální svršek ze síťoviny se pohodlně přizpůsobí tvaru nohy, gumová podrážka s technologií NON MARKING, výrazné reflexní prvky - 3 pruhy, které jsou na fotu vidět jako bílé, jsou v reálu fialové (na fotu osvíceno bleskem, takže svítí), na posledních detailních fotech jsou boty foceny bez blesku - reálný vzhled, PC přes 2600Kč, uvedená velikost FR 42, UK 8 , US 9 1/2 , CHN 260, JP 265 , délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 27cm, barva růžovo/fialová, super..

Tyto dámské tréninkové boty Adidas Adipure 360.2 vám poskytnou stabilitu, aniž by omezovaly váš přirozený pohyb. Mají drážkovanou podrážku, která se při pohybu ohýbá. Ovinutá střední část chodidla stabilizuje chodidlo, zatímco speciální svršek ze síťoviny se pohodlně přizpůsobí tvaru nohy, aby nedocházelo k odírání.
  • 21. 4. 2024, 18:53

  • Zobrazení

    742

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Krásné dámské boty / sandály JENNY FAIRY
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní teplé boty / válenky Massimo s kožešinou
Luxusní zimní pánské nepromokavé boty SALOMON

Kategorie