Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní pánské lyžařské/SNB kalhoty/oteplováky Crane

Administrace

Zimní pánské lyžařské/SNB kalhoty/oteplováky Crane

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Zcela top stav, funkční lyžařské oteplovací kalhoty CRANE s membránou TechTex a technologií Thinsulate Insulation, vhodné na lyže i jako snowboardové, teplé, nepromokavé, větruodolné, prodyšné, 2 kapsy na zip + 2 kapsy na suchý zip, odvětrávání na zipy,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní pánské lyžařské/SNB kalhoty/oteplováky Crane

499 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, funkční lyžařské oteplovací kalhoty CRANE s membránou TechTex a technologií Thinsulate Insulation, vhodné na lyže i jako snowboardové, teplé, nepromokavé, větruodolné, prodyšné, 2 kapsy na zip + 2 kapsy na suchý zip, odvětrávání na zipy, uvedená velikost L 52/54, délka cca 110cm, od rozkroku 78cm, pas cca 49cm, možnost regulace, tmavě hnědé..
Thinsulate izolace je jednou z nejlepších voleb jak udržet vaši pokožku v teple. Při porovnávání stejné tloušťky jiné syntetické izolace, Thinsulate nabízí téměř o jeden a půl krát více tepla se zachováním až dva krát vyšší pružností svých izolačních materiálů.
Co dělá Thinsulate izolace tak efektivně?
Je to všechno ve vláknech, unikátní mikrovlákna Thinsulate izolace jsou asi desetkrát menší než vlákna z jiných syntetických izolaci, což znamená, že jsou mnohem účinnější proti vniknutí chladného vzduchu dovnitř a mnohem účinnější udrží teplo vyprodukované tělem pod Thinsulate materiálem. ani opakované praní a čištění tohoto materiálu výrazně neovlivní výkon Thinsulate izolace. Dlouhodobé testy ukázaly, že Thinsulate izolace zůstává relativně beze změny i po opakovaném praní.
  • Značka

    CRANE

  • Velikost

    L

  • 18. 4. 2024, 13:12

  • Zobrazení

    872

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

PÁNSKÉ BOXERKY PUMA MEN GRADIENT STRIPE BOXER

Kategorie