Zobrazit přihlášovací formulář

Vyživující tonikum Loreal Paris + pleťový peeling

Administrace

Vyživující tonikum Loreal Paris + pleťový peeling

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Pleťový peeling Xpel Tea Tree Facial Scrub 250ml + L’Oréal Paris Extraordinary čistící tonikum s vyživujícím olejem 200ml, obojí nové, nepoužité, cena dohromady.. Balzám na vlasy Garnier již není !!! Cena 149Kč je pouze za tonikum a peeling.. L’Oréal…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vyživující tonikum Loreal Paris + pleťový peeling

149 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Pleťový peeling Xpel Tea Tree Facial Scrub 250ml + L’Oréal Paris Extraordinary čistící tonikum s vyživujícím olejem 200ml, obojí nové, nepoužité, cena dohromady.. Balzám na vlasy Garnier již není !!! Cena 149Kč je pouze za tonikum a peeling..
L’Oréal Paris Extraordinary čistící tonikum s vyživujícím olejem na odstranění nečistot bez vysušování pokožky. Tonikum od L’Oréal Paris s vyživující silou vzácných olejů z růže a mučenky v lehké textuře, která okamžitě odhalí lepší kvalitu pleti. Váš rituál čištění se stane momentem radosti a relaxace. Výsledkem je vyčištěná jasnější, svěžejší a hebčí pleť. Dermatologicky testováno. Obsah: 200 ml
Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax - balzám na vlasy s výtažkem z medu a propolisu, který oživuje přirozenou krásu velmi poškozených vlasů. Vaše vlasy budou lépe vyživené, chráněné a viditelně krásnější.
Pleťový peeling Xpel Tea Tree Facial Scrub - šetrně čistí pokožku a odstraňuje veškeré nečistoty. Pomáhá odstraňovat přebytečnou mastnotu a odumřelé kožní buňky. Odhaluje svěží, jemnou a zdravou pokožku.
  • 20. 1. 2022, 18:59

  • Zobrazení

    193

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dlouhotrvající lak na nehty Dermacol 5 Day Stay
Dárková sada tělové péče NIVEA Creme Care
NIVEA SMOOTH MOMENT Sprchový gel + tělové mléko
6x lak na nehty P2 Cosmetics + kosmetická taštička
Nivea Men Sensitive dárková sada (na holení)
Dárková sada péče o pleť Nivea Beautiful Time
Parfém Yves Rocher 30ml Eau De Parfum VOILE D'
Parfém Yves Rocher Comme une Evidence 50ml
Nivea Men Deep Feeling Ready dárková sada / set

Kategorie