Zobrazit přihlášovací formulář

Kabát

Administrace

Kabát

700 Kč
Doposud žádný zájemce
Nabízím krásný kvalitní kabát koupený v Benettonu. Barva je taková šedá-kovová. Velikostně 36-38, cedulku jsem odstranila. Benetton má kabáty naducané, přitom lehoučké jako pírko. Tento má péřovou výplň, kapsy na zip, zapínání na dvoucestný zip a cvočky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 11. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kabát

700 Kč
Koupit
Nabízím krásný kvalitní kabát koupený v Benettonu. Barva je taková šedá-kovová. Velikostně 36-38, cedulku jsem odstranila. Benetton má kabáty naducané, přitom lehoučké jako pírko. Tento má péřovou výplň, kapsy na zip, zapínání na dvoucestný zip a cvočky. Zipy i cvočky s kabátkem perfektně ladí. Kapuce je odepínatelná a je možné jí utáhnout a přizpůsobit. Zapínání je do vysokého roláku, takže absolutně nefouká na krk. Konce rukávu jsou také regulovatelné patentkou. Běžně se dá vyprat. Je teploučký a hezký. Jediný nedostatek, který jsem našla až teď, malá dírečka na jeden steh z vnitřní strany kapuce v místě zapínání, viz poslední dvě foto.
Rozměry: šířka v pase 43 cm, průramky/v podpaždí/ 49 cm, rukám od ramene 62 cm, rukáv k rameni/vnitřní délka 50 cm, délka od ramene dolů 84 cm.
  • 1. 5. 2024, 23:49

  • Zobrazení

    1 684

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Mikina tunika
M
Blue Motion

Mikina tunika

Svetr BENETTON
S
BENETTON

Svetr BENETTON

Šatičky*sukně
S
TAILY WEIJL

Šatičky*sukně

ESPRIT kalhoty
Kalhoty * Rifle
Triko
S
NEXT

Triko

Krásný svetr
Svetr
38
BENETTON

Svetr

Úžasná sukně FUN:CTIONS
Tepláky
S
TOMMY HILFIGER

Tepláky

Pyžamo * Noční košile
Svetr
L
Ethelaustin

Svetr

Kategorie