Zobrazit přihlášovací formulář

DINO Puzzle Hledá se Nemo 32x24cm set 40 dílků

Administrace

DINO Puzzle Hledá se Nemo 32x24cm set 40 dílků

109 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Spolu s rybičkou Nemo budou děti hledat také jeho tatínka Martina. Respektive musí najít ty správné dílky, které povedou k sestavení celého jejich obrázku. Puzzle o 40 dílcích se bude líbit všem šikulům od 3 let, kteří si při jeho skládání výborně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DINO Puzzle Hledá se Nemo 32x24cm set 40 dílků

109 Kč
Koupit
Spolu s rybičkou Nemo budou děti hledat také jeho tatínka Martina. Respektive musí najít ty správné dílky, které povedou k sestavení celého jejich obrázku. Puzzle o 40 dílcích se bude líbit všem šikulům od 3 let, kteří si při jeho skládání výborně vytrénují motorické a rozlišovací schopnosti i prostorovou představivost.

Skládání puzzle je oblíbená zábava. Puzzle můžete složit, znovu rozebrat a později si to zopakovat nebo obrázek třeba slepit a použít jako dekoraci na stěnu. Puzzle je hra oblíbená napříč věkovými skupinami - oblíbily si ji jak děti tak i zkušení mistři ve skládání. Puzzle v rámečku je velmi oblíbené u nejmenších dětí.

Hledá se Nemo (Finding Nemo) je americký počítačový animovaný film pro děti z dílny studií Walt Disney a Pixar. Vypráví příběh přespříliš ochranářského rybího otce Marlina, který s další rybkou jménem Dory, hledá svého syna Nema. Na cestě se Marlin pomalu učí riskovat a uvědomuje si, že jeho syn je schopen se v některých věcech postarat sám o sebe. Tento film se zařadil mezi 10 nejlepších animovaných filmů na světě.

Skládačka byla vyrobena v ČR. Všechny dílky jsou ze zdravotně nezávadného materiálu. Karton dětem neuškodí dokonce ani tehdy, když ho zkusí ochutnat.

Rozměry balení (š v h): 37 x 29 x 0,5cm
Rozměry složeného puzzle (š v): 32 x 24cm
Počet dílků: 40

Cena je uvedena za 1 balení hračky
Hračka je vhodná pro děti od 3 do 5 let
  • 14. 4. 2024, 8:53

  • Zobrazení

    180

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

PUZZLE KRTEČEK 4x12 dílků
TR PUZZLE Šťastný tým Patrol
Puzzle Cars na ledě 4x54 dílků
Puzzle deskové Krtek v jahodách 40 dílků
Puzzle Krtek a ptáček 3x55 dílků
Puzzle Krtek a paraplíčko 3x55

Kategorie