Zobrazit přihlášovací formulář

Interaktivní unisex hračka FARMA Fisher-Price

Administrace

Interaktivní unisex hračka FARMA Fisher-Price

1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 99 Kč
... krásná, barevná a velká interaktivní hračka pro chlapečky i holčičky, vhodné od 1 roku. Nabízí dětem velké množství zábavy. Naleznou v ní zvířecí kamarády jako prasátko, kuřátka nebo kravičku. Dále pomohou farmářům pečovat o zvířátka a starat se o…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Interaktivní unisex hračka FARMA Fisher-Price

1 299 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... krásná, barevná a velká interaktivní hračka pro chlapečky i holčičky, vhodné od 1 roku. Nabízí dětem velké množství zábavy. Naleznou v ní zvířecí kamarády jako prasátko, kuřátka nebo kravičku. Dále pomohou farmářům pečovat o zvířátka a starat se o farmu. Farma navíc pomocí různých zvuků a frází dětem představuje barvy, počítání, zvuky a písničky. Díky technologii Smart Stages se obsahově přizpůsobí věku děťátka. Objevování světa je velká zábava a s farmou Little People od Fisher-Price ještě větší.

Vlastnosti hračky:
Farma nabízí dětem velké množství zábavy ! Naleznou v ní zvířecí kamarády, o které se budou starat. Farmářům pomáhají s klidným chodem farmy. Farma navíc pomocí různých zvuků a frází dětem představuje barvy, počítání, zvuky a písničky. Díky technologii Smart Stages se obsahově přizpůsobí věku dítka. Nastavení jazyka: pro výběr jazyka opakovaně stiskněte tlačítko s označením zeměkoule, držte 4s a zvolte jazyk. Obrovskou výhodou je také možnost přepnutí mezi pěti jazyky, k dispozici je nejen čeština a slovenština, ale i angličtina, popřípadě polština a maďarština.

Farma představuje barvy, počítání, zvuky a písničky. Děti tam naleznou zvířecí kamarády, o které se budou moci starat. Farma nabízí dětem velké množství zábavy. Navíc pomocí různých zvuků a frází dětem představuje barvy, počítání, zvuky a písničky. Zábava je tak zaručena ! NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání ! (OSTRAVA a blízké okolí doprava na adresu zdarma).
.............................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • 8. 1. 2022, 12:56

  • Zobrazení

    331

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Plyšová hračka, zelený T-rex, délka 44 cm
Zelená želva / PLYŠÁK, délka 44 cm

Kategorie