Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské boty Adidas Primaloft ClimaWarm TRX černé

Administrace

Pánské boty Adidas Primaloft ClimaWarm TRX černé

1 560 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Zcela top stav, kotníkové, uvedená velikost FR 44, UK 9 1/2 , US 10 , CH 270, JP 280, délka vnitřní stélky cca 28cm, technologie Climawarm, Primaloft, Adiprene, Traxion, černé.. CLIMAWARM™ udrží chodidla v teple a pohodlí i v chladných venkovních…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské boty Adidas Primaloft ClimaWarm TRX černé

1 560 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Zcela top stav, kotníkové, uvedená velikost FR 44, UK 9 1/2 , US 10 , CH 270, JP 280, délka vnitřní stélky cca 28cm, technologie Climawarm, Primaloft, Adiprene, Traxion, černé..
CLIMAWARM™ udrží chodidla v teple a pohodlí i v chladných venkovních podmínkách. Vlákna jsou tkaná dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálená, a umožňují tak jednoduché a rychlé odpaření vlhkosti ven z obuvi.
PRIMALOFT®
- syntetický materiál s vynikajícími izolačními vlastnostmi
- dokáže udržet teplo, i pokud je vlhký je velmi dobře stlačitelný
Jedná se o lehký a prodyšný syntetický materiál, který má vynikající izolační vlastnosti. Používá se v zimní outdoorové obuvi, stejně tak i v bundách, které jsou určeny do chladného prostředí. Díky své specifické struktuře a složení vláken má PRIMALOFT® tu výhodu, že dokáže udržet teplo, i když jsou obuv nebo oděv mokré. PRIMALOFT® je jedním z nejteplejších izolačních materiálů..
ADIPRENE® je materiál v patní části, který skvěle tlumí nárazy tím, že při dopadu absorbuje velkou část energie. Snižuje se tak tlak na patu při dopadu a chodidlo je lépe chráněno před zraněním.
TRAXION je specifický profil podrážky, který zajišťuje, aby na nohu nebyl vyvíjen příliš velký tlak a umožňuje lepší odraz, změnu směru i brzdění. traxion podešev TRAXION představuje speciální vzhled podešve, na níž jsou rozmístěné jednotlivé gripy (výstupky) maximalizující záběr do všech stran, na chodidlo a celou nohu při tom není vyvíjen velký tlak. Boty adidas s technologií TRAXION využijete zejména v terénu a na přírodních plochách nebo i na kluzkém povrchu. Obuv TRAXION zajistí, aby Vám noha nepodkluzovala, zároveň Vás podrží při rychlém změnu směru a zlepší odraz při předozadních pohybech.
  • 8. 8. 2023, 17:10

  • Zobrazení

    996

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Krásné dámské boty / sandály JENNY FAIRY
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní teplé boty / válenky Massimo s kožešinou
Luxusní zimní pánské nepromokavé boty SALOMON

Kategorie