Zobrazit přihlášovací formulář

Zánovní pánské sportovní kalhoty / tepláky Adidas

Administrace

Zánovní pánské sportovní kalhoty / tepláky Adidas

429 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Jako nové, Adidas Formotion, svrchní materiál 100% polyester, podšívka 78% polyester + 22% elastan, 2 boční kapsy, dole na nohavicích zipy, uvedená velikost L , boční délka 108cm, od rozkroku 81cm, pas 43,5-54cm.. Technologie Formotion podporuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zánovní pánské sportovní kalhoty / tepláky Adidas

429 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nové, Adidas Formotion, svrchní materiál 100% polyester, podšívka 78% polyester + 22% elastan, 2 boční kapsy, dole na nohavicích zipy, uvedená velikost L , boční délka 108cm, od rozkroku 81cm, pas 43,5-54cm..
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu. Technologie Formotion u oblečení Adidas se umí přizpůsobit pohybů těla ve všech směrech. FORMOTION optimalizuje pohyb sportovce ve třech specifických sportovních oblastech: sporty s li-neárními pohyby, jako je běh (hlavní pozornost je zaměřena na pohyb vpřed); sporty s rotačními pohyby, jako je tenis (zde jde o rychlost a otáčivé pohyby trupu/úderové paže), a sporty se spirálovitými pohyby, jako je fotbal (zde záleží na síle a pohybu v horní a dolní části těla).
  • 16. 4. 2024, 19:03

  • Zobrazení

    824

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie