Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská dřevěná kuchyňka Vintage bílá krakpol

Administrace

Dětská dřevěná kuchyňka Vintage bílá krakpol

4 900 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Skvělá kuchyňka v bílé barvě, retro stylu, vyrobená z nejkvalitnější MDF desky o síle 10 mm. Moderní a stylové. Navrženo s důrazem na každý detail, s mnoha nezbytnými kuchyňskými prvky. Celek je esteticky dokončen. Základ kuchyně je vkusně profilovaný a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská dřevěná kuchyňka Vintage bílá krakpol

4 900 Kč
Koupit
Skvělá kuchyňka v bílé barvě, retro stylu, vyrobená z nejkvalitnější MDF desky o síle 10 mm. Moderní a stylové. Navrženo s důrazem na každý detail, s mnoha nezbytnými kuchyňskými prvky. Celek je esteticky dokončen. Základ kuchyně je vkusně profilovaný a stylové úchytky celek zdůrazňují.

Na pravé straně kuchyňky je umístěna trouba s průhledným oknem (imitace skla - z bezpečného plexiskla) a poličkou uprostřed. Dvouplotýnkový vařič se čtyřmi pravými klikacími knoflíky. Knoflíky mají regulaci teploty, dva z nich - od 0 do 60 stupňů, 2 další s nastavitelným výkonem ohřevu - od 0 do 5. Hořáky mají pánev a hrnec s poklicí, nad hořáky jsou háčky na zavěšení příslušenství, na 3 z nich dřevěné kuchyňské náčiní (2 lžíce a prolamovaná stěrka).

Na stěně za hořáky vizualizace ukazuje kuchyňský robot, misku se zeleninou, 2 velké hrnce a digestoř. Vše je udržováno ve světlých a teplých tónech.
Bílý jednokomorový dřez o rozměrech 22 x 17,5 cm, nad ním v klasickém stylu stříbrná baterie s pohyblivou baterií. Pracovní deska je 50,5 cm nad podlahou.

V horní části kuchyně je mikrovlnná trouba a otevřená police, v pozadí je vidět láhev s korkem, nádoby na čaj, kávu a další produkty.

Hitem v kuchyni je lednice s automatickým dávkovačem vody (imitace). Dodává se také s růžovým plastovým kelímkem (10 cm) a tradičním telefonem s přenosným sluchátkem na pravé straně. Ve volných chvílích, kdy je třeba dort v troubě, bude moci malá paní domu klábosit s kamarádkou;).

ROZMĚRY KUCHYNĚ:

92 x 29,5 x 102 cm (šířka / hloubka / výška)
Šířka chladničky: 30 cm
Délka desky stolu: 63 cm


DODATEČNÉ INFORMACE:

Rozměry balení: 102 x 36 x 18 (d / š / v)
Hmotnost: cca 20 kg
Elektronický hořák v ceně. Světelné a zvukové efekty.
Kuchyně je určena pro svépomocnou montáž. Přiložený návod.
  • 6. 5. 2024, 12:55

  • Zobrazení

    1 253

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dřevěná stavebnice Hospoda

Kategorie