Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěná kuchyňská linka White Modern krakpol

Administrace

Dřevěná kuchyňská linka White Modern krakpol

4 600 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Téměř všechny děti si rády hrají na vaření a přípravu jídel. Od malička to zvládnou ve společnosti rodičů nebo prarodičů. Přijde ale chvíle, kdy si chtějí hrát sami, a pak je skvělý nápad pořídit si dřevěná kamna, která se svým vzhledem a funkčností…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěná kuchyňská linka White Modern krakpol

4 600 Kč
Koupit
Téměř všechny děti si rády hrají na vaření a přípravu jídel. Od malička to zvládnou ve společnosti rodičů nebo prarodičů. Přijde ale chvíle, kdy si chtějí hrát sami, a pak je skvělý nápad pořídit si dřevěná kamna, která se svým vzhledem a funkčností neliší od těch skutečných. Díky ní bude příprava pokrmů a podávání pokrmů skutečnou zábavou a spoustou zábavy pro malého kuchtika.

Kuchyňka je pečlivě a esteticky vyrobena. Bílá, univerzální barva je ozdobou každého interiéru a štíhlá velikost vařiče bude dobře fungovat i v malém dětském pokojíčku. Eleganci a šarm dodávají také stříbřitě třpytivé rukojeti a kovové doplňky.

V horní části kuchyně je tradiční digestoř kombinovaná s mikrovlnnou troubou. Po otevření se mikrovlnná trouba rozsvítí a napodobí zvuk ohřívaného pokrmu (panel START a STOP). Digestoř má také světelné a zvukové efekty.

Ve spodní části kuchyně je prostorná trouba (osvětlená) a lednice. Skutečnou lahůdku a spoustu zábavy zajistí dávkovač kostek ledu spolu s dřevěnými kostkami ledu, které samy padají do kelímku. Kuchyň je vybavena dvouplotýnkovou varnou deskou, na které můžete vařit chutné pokrmy. Hořáky v troubě jsou zapálené a vydávají zvuk vaření. Když chce dítě snížit nebo zvýšit teplotu, knoflíky vydávají cvakání. Dřez v kuchyňce je odnímatelný, aby si ho dítě mohlo po skončení práce v kuchyni napustit vodou a umýt špinavé nádobí.

SADA OBSAHUJE: kovový hrnec s poklicí, pánev, naběračku, stěrku, kuchyňskou metlu, chňapku, zástěru, kuchařskou čepici a prkénko.

ROZMĚRY:

65 x 30 x 94 cm (d / š / v)
Výška desky stolu od země: 50 cm
Rozměry topné desky: 25 x 20 cm
DODATEČNÉ INFORMACE: Rozměry balení: 77 x 52 x 17 cm
Hmotnost 14 kg
Kuchyně je určena pro svépomocnou
  • 26. 4. 2024, 10:49

  • Zobrazení

    503

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

dřevěná jídelní židle Chicago
Frote ručnik 50x90 Barva BROWN Detex

Kategorie