Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Sedací Křeslo SOLID EKOKUŽE furin

Administrace

Sedací Vak, Sedací Křeslo SOLID EKOKUŽE furin

1 800 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Křeslo Solid Ekokůže kombinuje pohodlí a jednoduchost s vysoce kvalitním zpracováním. Široká a stabilní základna a profilované opěradlo je velmi pohodlné a umožní vám dobře odpočívat a dobíjet vybité baterie. Je vyrobena z ekokůže, která vypadá elegantně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Sedací Křeslo SOLID EKOKUŽE furin

1 800 Kč
Koupit
Křeslo Solid Ekokůže kombinuje pohodlí a jednoduchost s vysoce kvalitním zpracováním. Široká a stabilní základna a profilované opěradlo je velmi pohodlné a umožní vám dobře odpočívat a dobíjet vybité baterie. Je vyrobena z ekokůže, která vypadá elegantně v každém interiéru. Energetické barvy naopak dokonale zdůrazní charakter interiéru. Je to typ sedadla, které vás vybízí k tomu, abyste toho využili. Také se velmi snadno čistí, takže jej lze použít i v dětských pokojích.
Výplň polystyrenovými granulemi se dokonale přizpůsobí tvaru těla a zvolené poloze. Dokonale obejme tělo a umožní unaveným svalům relaxovat a odpočívat. Skvěle také izoluje od země. Díky dokonalým proporcím nemá uživatel pocit, že se v něm potápí. Křeslo Solid Ekokůže je stabilní a drží tvar, i když ho nikdo nepoužívá. Je to volba pro náročné zákazníky, kteří potřebují pohodlné, kvalitní relaxační křeslo. Materiál relaxačního sedacího vaku je eko kůže výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 78 cm, výška 75 cm, výška sedáku 40 cm, šířka sedátka 60 cm, naplň 250 L. Doprava po cele ČR.
  • 30. 4. 2024, 10:44

  • Zobrazení

    1 143

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie