Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Sedací křeslo SEAT L EKOKUŽE furin

Administrace

Sedací Vak, Sedací křeslo SEAT L EKOKUŽE furin

2 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Seat L Ekoskóra svým designem připomíná modely známé ze 60. let minulého století. Bude se perfektně hodit do interiérů ve skandinávském stylu, kde dominuje jednoduchost a minimalismus. Je k dispozici v mnoha atraktivních barvách, ze kterých si každý…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Sedací křeslo SEAT L EKOKUŽE furin

2 100 Kč
Koupit
Seat L Ekoskóra svým designem připomíná modely známé ze 60. let minulého století. Bude se perfektně hodit do interiérů ve skandinávském stylu, kde dominuje jednoduchost a minimalismus. Je k dispozici v mnoha atraktivních barvách, ze kterých si každý vybere něco pro sebe. Materiál křesla vypadá velmi elegantně a zároveň je odolný a perfektně se udržuje v čistotě. Má schválení PZH, je vhodný pro alergiky a je bezpečný pro děti.

Charakteristickým prvkem sedadla L Ekoskóra je jeho tvar, tvořící písmeno L. Skládá se z prostorného a stabilního sedadla a vysokého opěradla. Křeslo je naplněno polystyrenovými granulemi , díky kterým se dokonale přizpůsobí tělu, mírně ho objímá a poskytuje vynikající oporu. Díky jednoduchému designu a pohodlí je ideálním místem k relaxaci a načerpání nových sil. Určitě si ho zamilují nejen členové domácnosti, ale i hosté. Materiál relaxačního sedacího vaku je eko kůže, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 80 cm, výška 85 cm, výška sedáku 35 cm, šířka sedátka 70 cm, naplň 250 L. Doprava po cele ČR.
  • 23. 4. 2024, 9:20

  • Zobrazení

    871

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie