Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský Sedací Vak, Křeslo SAKWA TOM furin

Administrace

Dětský Sedací Vak, Křeslo SAKWA TOM furin

3 300 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pohádkoví hrdinové jsou velmi oblíbeným tématem oblečení, pomůcek, nábytku a mnoha dalších předmětů určených pro děti. V poslední době se děti z celého světa zbláznily do Talking Tom and Friends. Talking Tom & Friends je animovaná série založená na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský Sedací Vak, Křeslo SAKWA TOM furin

3 300 Kč
Koupit
Pohádkoví hrdinové jsou velmi oblíbeným tématem oblečení, pomůcek, nábytku a mnoha dalších předmětů určených pro děti. V poslední době se děti z celého světa zbláznily do Talking Tom and Friends. Talking Tom & Friends je animovaná série založená na aplikacích, která vypráví příběhy dobrodružné, mluvící kočky a jeho stejně chatrných přátel toužících po slávě.
K naší dětské kolekci pytlů a křesel proto přibyl upovídaný Tom, který rozesměje k pláči nejen chlapce, ale i dívky. Ve zprávách pro děti nemohl chybět Tomův přítel - povídavá Angela - kočka, která má zálusk na Toma, který se stal idolem mnoha malých fanoušků populární hudby.
Sedací Vak „Talking Tom“ je taška profilovaná pro nejmenší, navržená na základě oblíbeného sedacího pytle . Jeho rozměry umožňují pohodlné sezení dětem od 3 do 18 let. Je vyrobena z měkkého materiálu podobného bavlně, ale odolnější vůči nečistotám a oděru. Puf je dokonalým doplňkem dětského pokoje pohodlným, funkčním a volně tvarovaným kusem nábytku, který lze použít nejen k sezení a ležení, ale také ke kreativní hře. Obrovskou výhodou pufů je jejich nízká hmotnost a přídavné ucho, díky kterému si i ti nejmenší budou moci umístit nábytek na místo, kde jim to nejvíce vyhovuje. Pěkným doplňkem k sedacímu vaku je mini taburet. Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester se směsí bavlny, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku výška 120 cm, naplň 330 L. Doprava po cele ČR.
  • 26. 4. 2024, 10:48

  • Zobrazení

    1 735

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie