Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Křeslo SEAT S MODERN POLIESTER furin

Administrace

Sedací Vak, Křeslo SEAT S MODERN POLIESTER furin

1 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Dětský pokoj je místo, které musí být řádně vyzdobeno, aby bylo nejen funkční, ale i estetické. Jedním z prvků, které ho měli najít se sedadel S . Je to příjemné místo k sezení, které ocení ti nejmenší. Rodičům se bude líbit fakt, že zajišťuje naprostou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Křeslo SEAT S MODERN POLIESTER furin

1 500 Kč
Koupit
Dětský pokoj je místo, které musí být řádně vyzdobeno, aby bylo nejen funkční, ale i estetické. Jedním z prvků, které ho měli najít se sedadel S . Je to příjemné místo k sezení, které ocení ti nejmenší. Rodičům se bude líbit fakt, že zajišťuje naprostou bezpečnost při používání, a to i během té nejlepší zábavy. Bezpečnost je koneckonců naprosto zásadní.

Pohodlné poufe bylo navrženo velmi originálním a neobvyklým způsobem. Zde bylo použito široké sedadlo a měkké opěradlo dosahující celkové kompaktní výšky 75 cm a šířky 50 cm. Výška samotného sedáku je 30 cm. Stojí za to věnovat pozornost dokončení židle - je bez ostrých hran, takže nepředstavuje hrozbu ani pro malé dítě. Látka je velmi odolná, nealergenní a snadno se čistí. Sedadlo Seat S je k dispozici v několika barvách, hlavně geometrických, takže se dá snadno přizpůsobit jakémukoli interiéru. Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester + polyester moderní DG, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 65 cm, výška 75 cm, výška sedáku 30 cm, šířka sedátka 50 cm, naplň 130 L. Doprava po cele ČR.
  • 18. 4. 2024, 9:19

  • Zobrazení

    723

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie