Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Sedací Pytel RELAX AMORE PLUSZ furin

Administrace

Sedací Vak, Sedací Pytel RELAX AMORE PLUSZ furin

1 800 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Existuje něco měkčího než plyš? Tady je! Křeslo Relax Plush , které bylo vyrobeno z tohoto příjemného materiálu, posouvá volný čas na mnohem vyšší úroveň. Toto nízké sedlo je naplněno polystyrenovými granulemi, které lze libovolně tvarovat. Proto funguje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Sedací Pytel RELAX AMORE PLUSZ furin

1 800 Kč
Koupit
Existuje něco měkčího než plyš? Tady je! Křeslo Relax Plush , které bylo vyrobeno z tohoto příjemného materiálu, posouvá volný čas na mnohem vyšší úroveň. Toto nízké sedlo je naplněno polystyrenovými granulemi, které lze libovolně tvarovat. Proto funguje skvěle za všech okolností. Bez ohledu na to, zda dáváte přednost odpočinku vleže, vsedě nebo v mezi poloze. Toto křeslo se perfektně přizpůsobí vašemu tělu, obejme ho a poskytne vynikající podporu.
Křeslo Relax Plusz je k dispozici v mnoha atraktivních barvách. K dispozici budou barvy pro milovníky tlumených interiérů i energické barvy, které zdůrazní individualismus a charakter uživatelů. Jedná se o model, který bude fungovat i v malých místnostech. Skvěle bude vypadat v obývacím pokoji i v dětském pokoji. Je nealergenní a má schválení PZH, takže na něj lze bezpečně umístit i novorozence. Mladší uživatelé jistě ocení mnohostranné využití židle. Ideální pro učení, hraní, čtení a hraní. Materiál relaxačního sedacího vaku je tkanina amore plyš, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 110 cm, výška 70 cm, naplň 300 L. Doprava po cele ČR.
  • 3. 5. 2024, 8:53

  • Zobrazení

    1 712

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie