Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Sedací Pytel Relax Eco-kůže furin

Administrace

Sedací Vak, Sedací Pytel Relax Eco-kůže furin

1 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Relaxační křeslo z eko kůže Sedací vak Relax Ekoskůže křeslo může stát perfektní a originální místo pro odpočinek ve vašem obývacím pokoji nebo v pokoji pro děti nebo mládež. Rozsáhlý vak 110 x 70 cm má velkou a nízkou základnu, na které se můžete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Sedací Pytel Relax Eco-kůže furin

1 700 Kč
Koupit
Relaxační křeslo z eko kůže
Sedací vak Relax Ekoskůže křeslo může stát perfektní a originální místo pro odpočinek ve vašem obývacím pokoji nebo v pokoji pro děti nebo mládež. Rozsáhlý vak 110 x 70 cm má velkou a nízkou základnu, na které se můžete pohodlně usadit a opřít o malé, ale stabilní opěradlo, a také zaujmout pohodlnou polohu v leže. Příjemný materiál na dotek a vysoce kvalitní zpracování znesnadňují odolávání pokušení blaženě lenošit na útulném pufu a použité vysoce kvalitní materiály znamenají, že pytlík mohou úspěšně používat děti a alergici.
Křeslo Relax Eco-kůže je naplněno granulemi , které se přizpůsobí poloze těla uživatele a podporují každý centimetr. Díky tomu má puff blahodárný vliv na páteř a je ideální k relaxaci pro lidi pracující ve stoje nebo sedící v jedné poloze mnoho hodin. Pohodlný model je k dispozici z vysoce kvalitního a snadno čistitelného koženého materiálu v krásných barevných odstínech. Navíc objednáním produktu polského výrobce s povrchovou úpravou z ekokože získáte zdarma podnožku, která vám relaxaci ještě více zpříjemní. Materiál relaxačního sedacího vaku je tkanina eko kůže, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 110 cm, výška 70 cm, naplň 300 L. Doprava po cele ČR.
  • 13. 5. 2024, 8:25

  • Zobrazení

    1 924

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie