Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak Mega Sako Modern polyester furin

Administrace

Sedací vak Mega Sako Modern polyester furin

2 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Mega Sako Modern sedací vak je kombinací mimořádného pohodlí odpočinku, nejkvalitnějších materiálů a módního designu v souladu s nejnovějšími trendy. Toto relaxační křeslo má velkou velikost, aby vám a vašim blízkým poskytlo ještě pohodlnější prostor.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak Mega Sako Modern polyester furin

2 500 Kč
Koupit
Mega Sako Modern sedací vak je kombinací mimořádného pohodlí odpočinku, nejkvalitnějších materiálů a módního designu v souladu s nejnovějšími trendy. Toto relaxační křeslo má velkou velikost, aby vám a vašim blízkým poskytlo ještě pohodlnější prostor. Bude to skvělé pro odpolední spánek, sledování filmu nebo procházení internetu. Je to také perfektní kus nábytku pro dlouhé konverzace s přáteli. Náš puf bude také dobře fungovat ve veřejných prostorách. Může to být praktické vybavení pro dětské herny a firemní salony.
Tajemství tohoto pohodlného kusu nábytku spočívá v jeho interiéru bez pevného rámu. Byly naplněny tisíci drobných a elastických polystyrenových kuliček. Díky nim brašna okamžitě přizpůsobí svůj tvar poloze těla, příjemně zabalí a ochrání před chladnou zemí. Ergonomické polyesterové čalounění je příjemné na dotek, odolné a snadno se čistí. Materiál je bezpečný i pro nejmenší uživatele, takže bude skvělým místem pro dětské hry. Materiál relaxačního sedacího vaku je polyesterové tkaniny, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku šířka 85 cm, výška 135 cm, naplň 335 L. Doprava po cele ČR.
  • 29. 4. 2024, 14:58

  • Zobrazení

    1 374

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie