Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Křeslo SEAT S EKOKUŽE furin

Administrace

Sedací Vak, Křeslo SEAT S EKOKUŽE furin

1 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Seat S má mnoho funkcí pohodlného pytle . Za prvé, tento model vypadá velmi originálně a mimořádně. Určitě to bude jedinečná dekorace do každého dětského pokoje. Měkké křeslo je vyrobeno z odolné ekokůže a je k dispozici v mnoha barvách - tlumených i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Křeslo SEAT S EKOKUŽE furin

1 500 Kč
Koupit
Seat S má mnoho funkcí pohodlného pytle . Za prvé, tento model vypadá velmi originálně a mimořádně. Určitě to bude jedinečná dekorace do každého dětského pokoje. Měkké křeslo je vyrobeno z odolné ekokůže a je k dispozici v mnoha barvách - tlumených i jasných - s kontrastním lemováním. Rovněž nejsou problémy s udržováním čistoty nebo sladěním s interiérem vyzdobeným v různých stylech.
Kromě toho je třeba zdůraznit, že se jedná o kus nábytku, který je nejen vizuálně atraktivní, ale také funkční a bezpečný. Neexistují žádné ostré hrany. Díky tomu nepředstavuje hrozbu pro nejmenší a lze jej volně používat i při té nejdivočejší zábavě. Má správné rozměry - sedák je široký 50 centimetrů a vysoký 30 centimetrů a plná výška s opěradlem je 75 cm. Materiál relaxačního sedacího vaku je ekokůže, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 65 cm, výška 75 cm, výška sedáku 30 cm, šířka sedátka 50 cm, naplň 130 L. Doprava po cele ČR.
  • 30. 4. 2024, 10:44

  • Zobrazení

    999

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie