Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací křeslo Naomi barbados furin

Administrace

Sedací vak, sedací křeslo Naomi barbados furin

4 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 430 Kč
Naomi Barbados je velké, lehké křeslo určené pro venkovní použití. Elegantní nepromokavá tkanina z nejnovější letní kolekce je výhodou, díky které každá zahrada a terasa získá s touto lenoškou další lesk a eleganci. Naomi sedací vak je produkt vyrobený z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací křeslo Naomi barbados furin

4 500 Kč
Koupit
Naomi Barbados je velké, lehké křeslo určené pro venkovní použití. Elegantní nepromokavá tkanina z nejnovější letní kolekce je výhodou, díky které každá zahrada a terasa získá s touto lenoškou další lesk a eleganci.
Naomi sedací vak je produkt vyrobený z nejkvalitnějšího nepromokavého materiálu v nejmódnějších barvách sezóny. Použití vysoce kvalitní venkovní textilie zaručuje vysokou odolnost proti vlhkosti a nečistotám. Současně, díky náplně s polystyrénových granulí se taburety dokonale izolovat ze země. Jsou lehké a plastové.
Venkovní pufy budou perfektní jako zahradní nábytek, bazénový nábytek, terasový a balkonový nábytek a také vybavení pro venkovní a venkovní akce. Mohou být použity v moderních prostorových úpravách, jako venkovní nábytek pro volný čas v soukromých domech, společnostech, hotelech a rekreačních střediscích.
Materiál relaxačního sedacího křesla je voděodolná tkanina barbados, vhodná na venkovní použiti.
Rozměry sedacího křesla: šířka 60 cm, výška 80 cm, délka 110 cm, délka sedadla 80 cm, výška sedadla 30 cm, naplň 350 L.
Doprava po cele ČR.
  • 26. 4. 2024, 10:48

  • Zobrazení

    882

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie