Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak Mega Sako Amore plyš furin

Administrace

Sedací vak Mega Sako Amore plyš furin

1 800 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
MEGA SAKO Amore plyš furin Objevte výhody této velké a měkké tašky Mega Sako z elegantní, plyšové látky dostupné v jemných pastelových barvách. Je to mimořádně pohodlný kus nábytku, určený pro blaženou lenost a bezstarostnou hru. Samozřejmě jej můžeme…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak Mega Sako Amore plyš furin

1 800 Kč
Koupit
MEGA SAKO Amore plyš furin
Objevte výhody této velké a měkké tašky Mega Sako z elegantní, plyšové látky dostupné v jemných pastelových barvách. Je to mimořádně pohodlný kus nábytku, určený pro blaženou lenost a bezstarostnou hru. Samozřejmě jej můžeme použít i při práci, například s notebookem na klíně. Proč je to tak výhodné? Jeho tajemství spočívá v pružné výplni z polystyrenových kuliček, díky které má puf tvar dokonale přizpůsobený poloze našeho těla.
Sedací vak je vyrobena z nejlepších materiálů dostupných na trhu. Polystyrenové kuličky nepocházejí z regranulátu, tj. Zpracovaného odpadu. Plyšový materiál je příjemný na dotek a je certifikován Národním hygienickým institutem. Absence tuhého rámu a ostrých hran činí nábytek velmi bezpečným a dokonalým do dětského pokoje nebo herny. Je to také nabídka pro lidi, kteří dávají přednost modernímu a originálnímu designu interiéru. Tento typ nábytku skvěle nahradí například křesla v obývacím pokoji. Materiál relaxačního sedacího vaku je plyšová tkanina amore, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku šířka 85 cm, výška 135 cm, naplň 335 L. Doprava po cele ČR.
  • 24. 4. 2024, 12:39

  • Zobrazení

    973

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie