Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Pytel, Sedací Vak Poducha L furin.

Administrace

Sedací Pytel, Sedací Vak Poducha L furin.

2 400 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 450 Kč
Polštář L vyrobený z polyesteru je skutečným obrem mezi polštáři. Jeho obrovské rozměry - 180 x 140 centimetrů - činí ležení na něm mimořádně pohodlné. Nevyžaduje přijetí různých, podivných a nepohodlných poloh těla. Jak velikost polštáře , tak jeho tvar…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Pytel, Sedací Vak Poducha L furin.

2 400 Kč
Koupit
Polštář L vyrobený z polyesteru je skutečným obrem mezi polštáři. Jeho obrovské rozměry - 180 x 140 centimetrů - činí ležení na něm mimořádně pohodlné. Nevyžaduje přijetí různých, podivných a nepohodlných poloh těla. Jak velikost polštáře , tak jeho tvar a flexibilita vám umožňují jej libovolně upravovat. Pokud chcete pohodlné, měkké křeslo, stačí ho složit na polovinu a opřít o zeď. Na druhou stranu, položením na plocho z něj bude něco jako matrace. Díky tomu ho můžete využít k mnoha aktivitám, jako je čtení, práce, dřímání nebo sledování televize - v tomto případě máte svobodu a polštář vám bude věrně sloužit.
Díky vysoké kvalitě zpracování je výrobek odolný proti poškození a bude sloužit mnoho let. Materiál použitý k výrobě je antialergický, takže je ideální pro citlivé lidi. Je k dispozici v několika barevných verzích - sytějších i tlumených. Díky tomu se bude hodit do jakéhokoli typu dekoru.
Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester výběr viz níže.
Rozměry sedacího vaku zaklad 140 cm, výška 180 cm, naplň 500 L.
Doprava po cele ČR.
  • 24. 4. 2024, 12:39

  • Zobrazení

    2 137

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie