Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Sedací křeslo SEAT L MODERN POLI furin

Administrace

Sedací Vak, Sedací křeslo SEAT L MODERN POLI furin

1 900 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
sedací vak, sedací křeslo Seat L je větší verze sedačky pro děti. Není divu - je tak pohodlný, že si na něj chtějí sednout nejen ti nejmenší, ale i dospělí. Měkký pytlík se velmi pohodlně používá. Má sedák široký 70 cm a vysoký 35 cm a vysoké čalounění,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Sedací křeslo SEAT L MODERN POLI furin

1 900 Kč
Koupit
sedací vak, sedací křeslo Seat L je větší verze sedačky pro děti. Není divu - je tak pohodlný, že si na něj chtějí sednout nejen ti nejmenší, ale i dospělí. Měkký pytlík se velmi pohodlně používá. Má sedák široký 70 cm a vysoký 35 cm a vysoké čalounění, které dohromady dávají výšku až 85 cm. Celé je to vyplněno elastickými granulemi , které se perfektně přizpůsobí tvaru těla, takže na něm můžete snadno sedět v různých polohách.
Za zdůraznění stojí také originální design křesla Seat L , který svou formou odkazuje na klasiku 60. let, avšak s moderním nádechem. Zajímavý je také design - geometrické tvary a kontrastní barvy. K dispozici je několik různých variant, takže je můžete snadno umístit do jakékoli místnosti. Měkký sedací nábytek je také velmi odolný a snadno se čistí, což osloví i ty nejnáročnější lidi. Ideální pro odpočinek, relaxaci a práci.
Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester + moderní polyester DG, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 80 cm, výška 85 cm, výška sedáku 35 cm, šířka sedátka 70 cm, naplň 250 L. Doprava po cele ČR.
  • 23. 4. 2024, 9:20

  • Zobrazení

    481

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie