Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací křeslo Naomi polyester furi

Administrace

Sedací vak, sedací křeslo Naomi polyester furi

1 800 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 430 Kč
Pokud hledáte lehátko, pohodlný gauč, který bude vypadat skvěle v každém interiéru, dokonce i v elegantním obývacím pokoji, Naomi Poliester Pouf je skvělou volbou. Jeho tvorba byla inspirována lehátky charakteristickými pro aristokracii. Můžete na něm…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací křeslo Naomi polyester furi

1 800 Kč
Koupit
Pokud hledáte lehátko, pohodlný gauč, který bude vypadat skvěle v každém interiéru, dokonce i v elegantním obývacím pokoji, Naomi Poliester Pouf je skvělou volbou. Jeho tvorba byla inspirována lehátky charakteristickými pro aristokracii. Můžete na něm zaujmout pohodlnou, sklopnou polohu, která tělu dokonale uleví a umožní svalům relaxaci. Klasická forma a široká škála barev tohoto křesla z něj činí nádherný doplněk interiéru, který ochotně využijí nejen členové domácnosti.
Pouzdro Naomi Poliester je naplněno polystyrenovými granulemi . Je velmi elastický a plastický, díky čemuž se dokonale přizpůsobí poloze a poskytuje vynikající oporu. Hustota granulí však zabraňuje deformaci křesla a udržuje si svůj tvar po celou dobu. Polystyrenová výplň navíc dokonale izoluje proti chladu vyzařujícímu ze země, a proto lze gauč v teplých dnech položit na terasu. Vysoká kvalita použitých materiálů dělá z Naomi Poliester Pouf dlouhou dobu.
Materiál relaxačního sedacího křesla je 100 % polystyren voděodolný.
Rozměry sedacího křesla: šířka 60 cm, výška 80 cm, délka 110 cm, délka sedadla 80 cm, výška sedadla 30 cm, naplň 350 L.
Doprava po cele ČR.
  • 26. 4. 2024, 10:49

  • Zobrazení

    1 725

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie