Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský Sedací pytel Modern Kids furin.

Administrace

Dětský Sedací pytel Modern Kids furin.

2 200 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 450 Kč
Polštář Modern Kids je doplňkem, který díky své velikosti a tvaru kombinuje vlastnosti křesla a polštáře. Není to tradiční polštář na hlavu. Produktem může být samostatná matrace, na kterou si batole může snadno odpolední zdřímnout. Kromě toho stačí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský Sedací pytel Modern Kids furin.

2 200 Kč
Koupit
Polštář Modern Kids je doplňkem, který díky své velikosti a tvaru kombinuje vlastnosti křesla a polštáře. Není to tradiční polštář na hlavu. Produktem může být samostatná matrace, na kterou si batole může snadno odpolední zdřímnout. Kromě toho stačí správně uspořádat polštář, aby se proměnil v extrémně měkké křeslo nebo pouff. Dítě jej může používat přesně tak, jak chce - ke studiu, relaxaci, sledování televize nebo hraní her na konzole.
Důležitou vlastností polštáře pro děti je jeho dobré zpracování, díky kterému je výrobek nejen odolný, ale také antialergický. O zdraví batolete se proto nemusíme starat. Vhodně upravená výška modelu - 100 x 140 cm - navíc minimalizuje riziko pádů a těžkých zranění, což ještě zvyšuje jeho bezpečnost. Jeho design je moderní a originální. Výrobek je k dispozici v mnoha barvách, takže výběr závisí na preferencích dítěte.
Materiál relaxačního sedacího vaku je moderní polyester + polyester, výběr viz níže.
Rozměry sedacího vaku šířka 100 cm, výška 140 cm, naplň 200 L.
Doprava po cele ČR.
  • 24. 4. 2024, 12:39

  • Zobrazení

    1 977

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie