Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací pytel polštář M polyester furin.

Administrace

Sedací pytel polštář M polyester furin.

2 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 450 Kč
Sedací pytel, polštář M Polyester je fantastický způsob, jak dodat interiéru charakter a dopřát si vhodnou relaxaci. Koneckonců, je něco hezčího než zdřímnutí ve velkém, plátěném oblaku? Prezentovaný produkt je primárně multifunkční. Může být použit jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací pytel polštář M polyester furin.

2 100 Kč
Koupit
Sedací pytel, polštář M Polyester je fantastický způsob, jak dodat interiéru charakter a dopřát si vhodnou relaxaci. Koneckonců, je něco hezčího než zdřímnutí ve velkém, plátěném oblaku?
Prezentovaný produkt je primárně multifunkční. Může být použit jako matrace, ale bude také skvělý jako křeslo, pokud ho složíte na polovinu - pak bude mít opěradlo - a jako pouff, když na něj jednoduše sedíte a skládáte ho. Nemusí však sloužit jen k relaxaci - je perfektní i pro děti.
Velký polštář je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, díky kterému je ještě pohodlnější a příjemnější na dotek. Látka také nezpůsobuje alergie, takže si ji dychtivě vybírají lidé bojující s alergiemi. Polštář je k dispozici v mnoha barvách, hlavně intenzivních a sytých, takže si každý určitě najde to své. Kombinace estetiky a pohodlí je vynikající volbou.
Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester výběr viz níže.
Rozměry sedacího vaku zaklad 135 cm, výška 170 cm, naplň 420 L.
Doprava po cele ČR.
  • 26. 4. 2024, 10:48

  • Zobrazení

    1 932

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie