Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací pytel Elegant eko kůže furin

Administrace

Sedací vak, sedací pytel Elegant eko kůže furin

1 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Křeslo Elegant z eko kůže nemá vnitřní kostru, přestože připomíná klasická křesla na rámu. Je naplněn pevně jemnými polystyrenovými granulemi , jejichž hustota perfektně drží tvar. Má také hlavní výhodu sedadel s tímto typem výplně. Malé koule mohou pod…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací pytel Elegant eko kůže furin

1 700 Kč
Koupit
Křeslo Elegant z eko kůže nemá vnitřní kostru, přestože připomíná klasická křesla na rámu. Je naplněn pevně jemnými polystyrenovými granulemi , jejichž hustota perfektně drží tvar. Má také hlavní výhodu sedadel s tímto typem výplně. Malé koule mohou pod tíhou těla mírně klouzat, takže židle perfektně odpovídá tvaru sedící osoby a zaujaté poloze. Díky tomu je velmi pohodlný a tělo je dokonale podepřeno. Vysoká záda jsou skutečnou úlevou pro bolavá záda po dlouhém dni.
Křeslo Elegant Eko kůže má minimalistický a jednoduchý design, který dokonale zvýrazňuje bohatý výběr barev. Díky tomu skvěle zapadne do interiérů plných pozoruhodné jednoduchosti a skandinávské strohosti. Energický odstín bude skvělým přízvukem a zdůrazní charakter interiéru. Křeslo je vyrobeno z odolné a kvalitní ekokůže. Díky tomu se nešpiní ani neotírá a případné skvrny lze snadno odstranit navlhčenou houbou. Materiál relaxačního sedacího vaku je eko kůže, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku šířka 85 cm, výška 105 cm, výška sedáku 40 cm, šířka sedátka 85 cm, naplň 350 L. Doprava po cele ČR.
  • 13. 9. 2024, 8:12

  • Zobrazení

    2 526

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie