Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací pytel Active eko-kůže furin

Administrace

Sedací vak, sedací pytel Active eko-kůže furin

1 400 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Jednou z neoblíbených sedaček dostupných v našem obchodě je židle Active Ekokůže . Díky tomu je to kus nábytku pro speciální úkoly, na který si můžete sednout, lehnout a zaujmout jakékoli další polohy. Křeslo vděčí za svoji flexibilitu nejen pohyblivé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací pytel Active eko-kůže furin

1 400 Kč
Koupit
Jednou z neoblíbených sedaček dostupných v našem obchodě je židle Active Ekokůže . Díky tomu je to kus nábytku pro speciální úkoly, na který si můžete sednout, lehnout a zaujmout jakékoli další polohy. Křeslo vděčí za svoji flexibilitu nejen pohyblivé výplni, ale také moderní a originální výrobní technologii. Jedná se o kulaté sedadlo široké 90 centimetrů se 6 podélnými bočními panely. V rozloženém stavu se křeslo může proměnit na 130 centimetrové lůžko.
Sedací vak Active Ekokůže je k dispozici v mnoha atraktivních barvách. Mezi nimi budou barvy pro milovníky tlumených a klidných barev a ty, které uspokojí lidi, kteří dávají přednost silným a sytým barvám. Křeslo je zcela bezpečné pro děti a lidi, kteří trpí alergiemi. Pro tento model je k dispozici také podnožka, kterou lze objednat zdarma. Tato konfigurace otevírá nové možnosti zaujmout nejpohodlnější pozici.
Materiál polyester, vyplň granulát 320 L, výška 130 cm, šířka 90 cm.
  • 9. 5. 2024, 8:45

  • Zobrazení

    2 069

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie