Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Křeslo SEAT S MIKROVLÁKNO furin

Administrace

Sedací Vak, Křeslo SEAT S MIKROVLÁKNO furin

1 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Sedák Seat S je vyroben z odolné tkaniny - mikrovlákna. Jedná se o jedinečný kus nábytku pro volný čas, který na rozdíl od tradičního křesla nemá rám, díky čemuž je měkčí a pohodlnější. Neobsahuje žádné ostré, tvrdé hrany, které často představují riziko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Křeslo SEAT S MIKROVLÁKNO furin

1 100 Kč
Koupit
Sedák Seat S je vyroben z odolné tkaniny - mikrovlákna. Jedná se o jedinečný kus nábytku pro volný čas, který na rozdíl od tradičního křesla nemá rám, díky čemuž je měkčí a pohodlnější. Neobsahuje žádné ostré, tvrdé hrany, které často představují riziko pro malé děti. Proto se skvěle hodí i do dětského pokoje. Díky své relativně malé velikosti je vhodný i pro děti - jeho výška je 75 centimetrů. Tato velikost minimalizuje riziko vážných pádů. Materiál použitý při výrobě navíc nezpůsobuje alergie a nedráždí pokožku.

Křeslo má pohodlné, vysoké opěradlo, které vám umožní zaujmout pohodlnou a stabilní polohu. Sedadlo je široké a má vybrání, které přiléhá k tělu. Produkt je nabízen v mnoha barvách, od šedé přes vysoce syté barvy až po černou. Křeslo se proto vejde do každé místnosti, bez ohledu na jeho styl. Materiál relaxačního sedacího vaku je mikrovlákno, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 65 cm, výška 75 cm, výška sedáku 30 cm, šířka sedátka 50 cm, naplň 130 L. Doprava po cele ČR.
  • 30. 4. 2024, 10:43

  • Zobrazení

    800

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie