Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský Sedací Vak, Křeslo TOM furin

Administrace

Dětský Sedací Vak, Křeslo TOM furin

1 800 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Tom - mluvící mourovatá kočka s velkým smyslem pro humor, která jen sní o tom, že se stane hvězdou. Angela - kočka, která se zamilovala do Toma, který ji stále překvapuje, vycházející hvězda a popová zpěvačka. Tom a Angela jsou hrdinové kreslené pohádky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský Sedací Vak, Křeslo TOM furin

1 800 Kč
Koupit
Tom - mluvící mourovatá kočka s velkým smyslem pro humor, která jen sní o tom, že se stane hvězdou. Angela - kočka, která se zamilovala do Toma, který ji stále překvapuje, vycházející hvězda a popová zpěvačka. Tom a Angela jsou hrdinové kreslené pohádky „Talking Tom and Friends“, kterou milují děti na celém světě, a nyní také součástí naší kolekce poufů a křesel pro děti.
Dětský sedací Vak, Křeslo Tom je dokonalým dárkem pro děti, vnoučata a dokonce i pravnoučata.
Dětské Křeslo Tom je lehké, bezpečné pouzdro pro děti určené pro nejmenší . Díky přídavné rukojeti a nízké hmotnosti bude každé dítě schopno přemístit židli na místo, kde chce v tuto chvíli odpočívat nebo si hrát. Puf postrádá ostré hrany, sedadlo je profilováno pro nejmenší, aby bylo zajištěno správné držení těla při sezení. Křeslo je vyrobeno z bezpečné, na dotek příjemné látky, kterou si lze splést s bavlnou. Zde použitým materiálem je polyesterové prádlo, odolné proti oděru a snadno se čistí. Materiál relaxačního sedacího vaku je polyester se směsí bavlny, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku šířka 53 cm, výška 70 cm, výška sedadla 25 cm, hloubka sedáku 37 cm, naplň 150 L. Doprava po cele ČR.
  • 29. 4. 2024, 14:58

  • Zobrazení

    1 069

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie