Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská Postýlka Ines elegantní bílá 70x140 Bella

Administrace

Dětská Postýlka Ines elegantní bílá 70x140 Bella

9 860 Kč 11 460 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dětská postýlka je vlastně základní, nejpotřebnější kus nábytku v dětském pokoji. Nejdůležitější je přitom postýlka a ta roste s dítětem nejrychleji, doprovází ho v každodenních výzvách a objevování světa. Dětská postýlka z řady Ines má mnoho vlastností,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská Postýlka Ines elegantní bílá 70x140 Bella

9 860 Kč
Koupit
Dětská postýlka je vlastně základní, nejpotřebnější kus nábytku v dětském pokoji. Nejdůležitější je přitom postýlka a ta roste s dítětem nejrychleji, doprovází ho v každodenních výzvách a objevování světa. Dětská postýlka z řady Ines má mnoho vlastností, které z ní dělají ideální kus nábytku, který splní očekávání náročných rodičů a dětí. Postýlka má tři úrovně nastavení výšky rámu matrace. Postýlka se díky demontáži předního rámu stává gaučem / pohovkou pro starší dítě - perfektní řešení pro rodiče, kteří oceňují funkčnost nábytku. Prostorná zásuvka je vybavena tichými vodítky Blum, se samozavíracím systémem, navíc je postýlka vybavena krytem, ​​který chrání obsah zásuvky před prachem a zvědavými pohledy.
Součástí setu je i malé zábradlí, které chrání starší dítě před vypadnutím z postele (zábradlí lze namontovat na levou i pravou stranu postele).
  • 16. 4. 2024, 8:03

  • Zobrazení

    939

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětská postel MIKI 160x80 PRINCESS woodentoys
dětská postel Domeček se ZÁSUVKOU 160x80 woodentoy

Kategorie