Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská Postýlka Hoppa 70x140 multifunkční bílá Bel

Administrace

Dětská Postýlka Hoppa 70x140 multifunkční bílá Bel

10 200 Kč 12 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Základní kus nábytku, nepostradatelný v každém dětském pokoji, byl navržen tak, aby dítěti sloužil co nejdéle. Zaoblený tvar nábytku zvyšuje jeho bezpečnost a dodává mu zvláštní kouzlo. Když dítě vyroste z dětské postýlky, stane se z nábytku velmi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská Postýlka Hoppa 70x140 multifunkční bílá Bel

10 200 Kč
Koupit
Základní kus nábytku, nepostradatelný v každém dětském pokoji, byl navržen tak, aby dítěti sloužil co nejdéle. Zaoblený tvar nábytku zvyšuje jeho bezpečnost a dodává mu zvláštní kouzlo. Když dítě vyroste z dětské postýlky, stane se z nábytku velmi jednoduchým a rychlým způsobem pohodlná pohovka o délce 160 cm, která staršímu dítěti zajistí dlouhodobý klidný spánek. Zábrana omezující vypadnutí (dostupná jako volitelná výbava) ochrání dítě před vypadnutím a zaoblená opěrka hlavy zvýší bezpečnost mobilního batolete. Obklopený zaoblenými prvky se bude také ve své posteli cítit pohodlně a pohodlně.
Každé dítě v určité chvíli potřebuje místo, kde může kreslit, malovat a rozvíjet své manuální dovednosti. Na tuto potřebu mysleli i návrháři kolekce HOPPA. Po přeměně postýlky na válendu o délce 160 cm lze proto některé zbývající prvky znovu použít k vytvoření zcela nových kusů nábytku. Boční moduly a přední žebřík lze snadno přeměnit na psací stůl pro starší dítě a žebřík se stane důmyslným nástěnným organizérem, na který můžete zavěsit nádoby a další doplňky.
  • 13. 9. 2024, 8:12

  • Zobrazení

    1 290

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětská postel MIKI 160x80 PRINCESS woodentoys
dětská postel Domeček se ZÁSUVKOU 160x80 woodentoy

Kategorie