Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská Postýlka Hoppa 70x140 multifunkční bílá Bel

Administrace

Dětská Postýlka Hoppa 70x140 multifunkční bílá Bel

10 200 Kč 12 100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Základní kus nábytku, nepostradatelný v každém dětském pokoji, byl navržen tak, aby dítěti sloužil co nejdéle. Zaoblený tvar nábytku zvyšuje jeho bezpečnost a dodává mu zvláštní kouzlo. Když dítě vyroste z dětské postýlky, stane se z nábytku velmi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská Postýlka Hoppa 70x140 multifunkční bílá Bel

10 200 Kč
Koupit
Základní kus nábytku, nepostradatelný v každém dětském pokoji, byl navržen tak, aby dítěti sloužil co nejdéle. Zaoblený tvar nábytku zvyšuje jeho bezpečnost a dodává mu zvláštní kouzlo. Když dítě vyroste z dětské postýlky, stane se z nábytku velmi jednoduchým a rychlým způsobem pohodlná pohovka o délce 160 cm, která staršímu dítěti zajistí dlouhodobý klidný spánek. Zábrana omezující vypadnutí (dostupná jako volitelná výbava) ochrání dítě před vypadnutím a zaoblená opěrka hlavy zvýší bezpečnost mobilního batolete. Obklopený zaoblenými prvky se bude také ve své posteli cítit pohodlně a pohodlně.
Každé dítě v určité chvíli potřebuje místo, kde může kreslit, malovat a rozvíjet své manuální dovednosti. Na tuto potřebu mysleli i návrháři kolekce HOPPA. Po přeměně postýlky na válendu o délce 160 cm lze proto některé zbývající prvky znovu použít k vytvoření zcela nových kusů nábytku. Boční moduly a přední žebřík lze snadno přeměnit na psací stůl pro starší dítě a žebřík se stane důmyslným nástěnným organizérem, na který můžete zavěsit nádoby a další doplňky.
  • 6. 5. 2024, 12:56

  • Zobrazení

    1 101

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětská postel MIKI 160x80 PRINCESS woodentoys
dětská postel Domeček se ZÁSUVKOU 160x80 woodentoy

Kategorie