Zobrazit přihlášovací formulář

BÉŽOVÝ koberec, PRUHY, nízký vlas,160x230 cm

Administrace

BÉŽOVÝ koberec, PRUHY, nízký vlas,160x230 cm

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 129 Kč
... tento VELKÝ elegantní koberec je v uklidňujících neutrálních barvách. Všestranný koberec s klasickými pruhy, který se hodí téměř kamkoli – do interiéru i exteriéru. Pokud budete chtít po nějaké době změnu, stačí jej otočit a použít kompatibilní vzor…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÉŽOVÝ koberec, PRUHY, nízký vlas,160x230 cm

1 399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... tento VELKÝ elegantní koberec je v uklidňujících neutrálních barvách. Všestranný koberec s klasickými pruhy, který se hodí téměř kamkoli – do interiéru i exteriéru. Pokud budete chtít po nějaké době změnu, stačí jej otočit a použít kompatibilní vzor na rubové straně. Odolný materiál se snadnou údržbou je ideální do prostor s velkým množstvím pohybu, jako je kuchyně nebo chodba. Koberec je ideální také pro venkovní použití. Pokud navlhne, jednoduše ho pověste nebo volně srolujete a postavte kolmo. Ideální do obývacího pokoje nebo pod jídelní stůl – hladký povrch koberce se snadno vysává a usnadňuje vysouvání židlí. Koberec můžete využívat z obou stran a díky tomu vydrží déle – stačí jej otočit. Vzhled svého bytu můžete snadno změnit obrácením koberce – na každé straně má jiný vzor. Skvěle se hodí na všechny druhy podlah. Dokonce i vytápěnou. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
...................
Užitečné informace: Vhodné k použití uvnitř i venku. Tento koberec se hodí pod 2–3místnou pohovku, ale můžete ho dát i pod jiné, podle toho, jak ho položíte. Tento koberec se hodí pod stůl se čtyřmi místy k sezení, ale můžete ho samozřejmě používat doma jakkoli a kdekoli. Pro tento koberec budete potřebovat 1 protiskluzovou podložku (165×235 cm).
...................
Materiál: Vlas: 100% polypropylen.
...................
Návod na údržbu: Čištění: Používejte jemný mycí prostředek, čistěte jemným kartáčem a oplachujte důkladně vodou. Koberec nechte úplně vyschnout. Ruční praní, max. teplota vody 40 °C. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky. Koberec pravidelně vyklepávejte, vysávejte a otáčejte.
...................
▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁
  • Velikost

    XXL

  • Rozměry

    Délka: 230 cm. Šířka: 160 cm. Plocha: 3,68 m². Povrchová hustota: 900 g/m². Tloušťka: 2 mm.

  • 29. 5. 2023, 12:33

  • Zobrazení

    390

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŽLUTÝ koberec, nízký vlas, 133x195 cm
Růžový koberec, motiv hvězdy, 133x160 cm

Kategorie